dysfunksjonell.no
3Sep/070

Webansvarlig for Studentradion!

På tide med en ny oppdatering, eller hva? Wink Har skjedd litt siden siste innlegg - og det skal jeg herved slutte å skrive, for det skjer et eller annet hele tiden, så det kommer til å bli en slitsom gjentakelse bare. Point being, jeg fortalte jo at jeg hadde søkt på jobb i Studentradion? Hm, nei? Vel, jeg hadde iallfall planer om å fortelle dere det. Øyvind fortalte meg jo at Studentradion søkte etter "webdesigner/webredaktør", og det er jo som kjent en greie jeg liker å holde på med. Jeg var noe skeptisk til å søke - meg og prestasjonsangst, you know - men jeg bestemte meg for å gi det hele en sjanse likevel. Det kunne jo hende at det var mange andre som søkte samme stilling, og at jeg slett ikke ville få den - og bedre angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort, right? Men nå ble det nå engang sånn at jeg faktisk fikk jobben! Må ærlig innrømme at jeg føler meg litt important, og ikke minst at jeg gleder meg til å begynne på jobben med å oppdatere sidene (selv om det kommer til å bli interessant å overta en annens kode..).

Har ikke så mye tid til å tenke for tiden, og det er igrunn befriende, men det slår ut i drømmene mine istedet - og jeg våkner totalt stressa. Ting har begynt å skli litt ut igjen, og jeg har fått tilbake endel av de gamle følelsene av å være i veien, eller til bry, og de truer med å sluke meg hel. Jeg vet at det er teit, og helt grunnløst, men de vil ikke slippe taket. I tillegg føler jeg meg dels utenfor, fordi jeg ikke kan være med på alt det sosiale som skjer - dels fordi jeg ikke har nok assistenter, og dels pga. manglende tilrettelegging. Jeg har en sånn sprø idé om at jeg må være med på ting, for at folk skal skjønne at jeg ikke er ..asosial, sær og tilbaketrukken, eller noe - og det plager meg at ting hindrer meg. Og.. når ting plager meg, så blir jeg stille og inneslutta. Jeg orker ikke sutre og klage, men reagerer på en måte likevel - uten at jeg sier at det er en bedre måte å reagere på.

Når det kommer til skole, så er jeg fortsatt noe sløv - og jeg er bittelitt usikker på hvor smart det egentlig var å krype tilbake til skolebenken, leksemessig. Jeg kom jo plutselig på at jeg aldri har vært vant til å gjøre lekser, og det viser seg fortsatt at jeg har en tendens til å ignorere ting helt til jeg plutselig "kommer på" at.. "oi, dette skulle jeg vel kanskje ha lest til idag?" - need I say more? Det går seg forhåpentligvis til. Har lasta ned fonter for lydskrift ((.. takk, Violent Dream!)), sånn at jeg iallfall kan skrive inn notatene mine på PCen - og det burde jeg i aller høyeste grad gjøre før jeg glemmer sammenhengen i det jeg har skriblet ned. Bortsett fra det, er jeg rimelig fornøyd med studenttilværelsen, men jeg skulle ønske at ting gikk seg til snart - og blir sånn som de burde, og skal være. Ellers tenkte jeg rett og slett at jeg skulle dele timeplanen min med dere - ikke fordi det er så utrolig interessant for andre enn meg, men da har jeg den iallfall på et lett tilgjengelig sted. Wink

  Mandag

 • FRI
  Tirsdag

 • 12:15-14:00 ▪ Forelesning: Lyrikk og Poesi
 • 16:00-18:00 ▪ Forelesning: ExPhil
  Onsdag

 • 11:15-12:15 ▪ Gruppe: Lyrikk og Poesi
 • 14:15-15:15 ▪ Gruppe: Språkferdighet
  Torsdag

 • 14:15-15:00 ▪ Forelesning: Språkferdighet
 • 15:15-17:00 ▪ Forelesning: ExPhil
  Fredag

 • 14:15-16:00 ▪ Forelesning: ExFac

Posted by Shamini on September 3, 2007 – 10:55 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Grattis med jobb Smile Blir bra, det!

  Og lekser..? Hva er det? Etter 5 år på skola har jeg ENDA ikke lært at det er smart å lese FØR forelesningene, og ikke utsette til 14 dager før eksamen… Thinking
  En dag, så faller det vel på plass, dette lesetullet Wink

  Angående følelsene om å være i veien…så har jeg ikke så mye å si, annet enn at jeg vet.. De er der, la dem komme, og så send dem videre. Enkelt, not!

  Kjempesuper glad i deg, og skulle ønske jeg hadde magisk tryllestøv Smile
  *mange, gode lange klemmer*

 2. Jeg syns dette høres helt fantastisk ut, jeg, sånn alt-i-alt! Vi sliter alle med tanker om å være til bry/i veien eller å ikke være sosial nok innimellom, så det går seg garantert til – men det viktigste er at du endelig har kommet dit du vil! Og selvsagt får man second thoughts om å sitte på skolebenken igjen – det gjør vi alle Razz

  Jeg tror ABSOLUTT du er akkurat der du skal være akkurat nå – og som for å bekrefte akkurat det, så har “Leo” nylig kommet tilbake til meg! Jeg tar det som et tegn på at han har utspilt sin rolle hos deg… Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.