dysfunksjonell.no
29Aug/070

Livet i Trondheim..

..er upåklagelig! Vel, jeg kan selvsagt skrive noen sider om været i denne byen, for det er meget merkelig. Det kan skifte fra strålende sol, til overskyet, til pissregn - og deretter til Himmelens Sluser Åpner Seg - til steiksol igjen, og alt dette innen rimelig kort tid. Det er ganske forvirrende for en liten bygdetøs som er vant til ukevis med nøyaktig samme vær.

Jeg har begynt på skolen, hatt tre forelesninger (ExFac, Språkferdighet, Lyrikk og Poesi) - og igår skrev jeg meg opp på grupper for de to sistnevnte fagene. Skulle egentlig vært på grupper idag, men ettersom jeg ikke har en fullverdig assistentstab på plass enda, kommer jeg meg ikke dit, og må utsette mine første gruppetimer til neste uke istedet. Etter masse om og men fant jeg omsider oversikten over ExPhil-forelesningene, og har fått dyttet dem inn på timeplanen min. Er litt usikker på om dette er noe jeg ser frem til, men jeg overlever vel. Liker meg godt på Dragvoll - det er en fin skole, og det er fornøyelig at alt man trenger er under samme tak.

Mhm, jeg kommer tilbake med mer intetsigende info om hva som skjer. Wink

Posted by Shamini on August 29, 2007 – 12:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Lyrikk og poesi høres interessant ut. Hva er det du studerer?

  2. Villkatta:
    Jeg studerer Engelsk – har planer om å ta en Bachelorgrad, og så evt. avansere til å bli oversetter for film og TV? Take it from me, “Lyrikk & Poesi” er alt annet enn interessant – iallfall på nåværende tidspunkt. Jeg er virkelig ikke et diktmenneske.. Razz

  3. Håper du finner deg vel til rette her i Trondheim da Smile Været er en greie, men bortsett fra det er det supreste plassen å bo.


Leave a comment

No trackbacks yet.