dysfunksjonell.no
18Aug/070

An ELF in Trondheim!

Kanskje på tide å oppdatere dagboka littegrann? Til alle dere nysgjerrige, kan jeg fortelle at jeg i skrivende stund sitter i min egen lille leilighet i Trondheim! Jeg har nå befunnet meg i Trondheim i ..9 dager, og jeg kan konstatere at jeg er rimelig sikker på at jeg har gjort korrekt valg. De første dagene var tunge, for jeg satt med en følelse av "what the fuck am I doing here?", og ville bare hjem igjen - men den passerte rimelig kjapt, og har ikke latt høre fra seg igjen. Trodde seriøst ikke det ville være vanskelig å dra hjemmefra, men jeg må innrømme at tårene rant da jeg gikk ombord i hurtigbåten, på tur til Bodø. Mye fordi mamma så så trist ut.. Merkelig egentlig, ettersom jeg ikke helt klarer å shake følelsen av at jeg bare er her på "ferie", og at jeg snart må pakke og dra hjem igjen. Hjem. Singsaker er hjemme nå - mon tro hvor lang tid det vil ta før jeg venner meg til det?

På tirsdag var jeg på Dragvoll for første gang. Vel, ikke egentlig - var jo der på omvisning i februar, men sånn for denne gang. Da var det immatrikulering, og vi ble delt inn i faddergrupper. Jeg var igrunn litt skeptisk til å melde meg på, men så fant jeg ut at det sikkert var smart å bli kjent med folk - og det angrer jeg ikke på! Tror seriøst jeg har havna i den beste faddergruppa, med de beste fadderne: Stig og Håkon - uten tvil. Wink På kvelden ble vi invitert hjem til Stig på vorspiel, og selv om jeg kanskje var unormalt stille til meg å være, så syns jeg det var gøy å se hvilke folk man egentlig skal gå i klasse med de neste tre årene. På torsdag hadde vi linjeforeningsfest for ELF på Lille London - et sted som i utgangspunktet ikke var veldig rullestolvennlig, men hvor vi likevel fikk hjelp både opp og ned trappen (som forøvrig var bred og fin), og tilgang til et handikaptoalett. Snille mennesker! Utrolig fint utested, og midt i blinken for meg - som elsker Guinness, og den slags. Smile Det er visst årets stamsted, så jeg regner sterkt med at det blir endel turer dit. Og igår var det infomøte på Dragvoll. Vi fikk vite hvilke forelesere vi skal ha fremover, og så fikk vi litt info om de forskjellige studiene. Syns det hørtes spennende ut, så jeg ser igrunn frem til første forelesning på tirsdag, i "Litteratur: Drama og Poesi" - må bare få tak på pensumliste (den har jeg vel egentlig funnet), timeplan og bøkene jeg trenger til dette semesteret.

Det er underlig dog - jeg har vært her i ni dager, og jeg føler meg overhodet ikke utenfor. Greit nok, jeg kjenner endel folk her fra før av, men jeg pleier å føle meg utilpass i nye miljøer. Iallfall inntil jeg "tiner", og blir pratsom og sosial - men ikke her. Å føle seg inkludert er en god følelse! Uansett hadde jeg nok vært pretty lost uten Øyvind, for han har stilt opp og vært helt utrolig siden jeg kom hit - og det er noe jeg setter utrolig stor pris på.. selv om jeg er teit. WinkHeart

.. og jeg lover, dyrt og hellig, å oppdatere noe oftere fremover!

Posted by Shamini on August 18, 2007 – 2:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. endelig en oppdatering. det var på tide Razz

 2. FLOTT! *klemmepå* nuff said for denne gang

 3. Dere er jo så utrolig.. flinke med ord! Wink Sparer dere? *kose*

 4. Kanskje vi en vakker dag møtes (igjen.. traff deg jo såvidt på TG00 Wink).. jeg er jo i Trondheim nesten hver dag.. i alle fall alle ukedager.. Wink

 5. Så fint at du trives allerede Smile Skjønner at tårene rant litt, faktisk. Uansett, hvor godt det enn er å kome vekk, så er det litt rart og vemodig.
  Håper jeg får penger og tid til å besøke i høst en gang Smile
  Masse glad i deg, ELFsøs Wink

  *klemmer i fleng*

 6. FLINK JENTE!! Grin

  Jeg er stolt av deg, du har virkelig tatt et stoooort, stort skritt for deg selv nå. Smile

 7. Så fint å høre at du har det bra det! Stor klem!

 8. Aurora:
  Si gjerne fra om du vil ta en kaffe eller lignende en dag, hadde vært kjempekoselig å treffe deg igjen. Smile

  Violent Dream:
  Takk vennen – det betyr mye! Smile Må innrømme at jeg er en kombinasjon av stolt, og ..forundret over meg selv, og at jeg faktisk sitter i leiligheten “min” i Trondheim. Jeg gjorde det!

  Villkatta:
  Åja, jeg har det bra. Bedre enn på lenge, selv om ikke alt er på plass, og jeg fortsatt har mye å gruble over. Jeg merker jo at jeg ikke har så mye tid til å gå meg vill i tankespinnet lenger, og det føles befriende. *kjempeklem*

  Susanne:
  Hjemlengselen har ikke meldt seg en eneste gang etter at jeg overtok leiligheten, det var bare litt i starten – da jeg bodde på hotell, og alt virka totalt håpløst. På en måte savner jeg mamma, og kattene mine – men på en annen måte går det helt fint. Mamma er jo der, nå som mamma – og det føles bra å vite. Litt rart, og litt vemodig ja, absolutt – men uendelig deilig. Gleder meg til du kommer på besøk! Grin Kjempemasse glad i deg også, alltid – og det gjør meg vondt å vite at du ikke har det så bra. *lange, varme klemmer*

 9. Jeg vil gjerne ta noe lignende (jeg drikker verken kaffe eller alkohol for tiden.. må ta hensyn til mini-nissen i magen..) en dag.. jeg må bare komme litt bedre inn i timeplanen min først.. akkurat nå er alt stress..


Leave a comment

No trackbacks yet.