dysfunksjonell.no
8Aug/070

Vel endt bursdag

Bursdagen min startet vel igrunn med en hel haug med meldinger som rant inn på telefonen min, i tillegg til at mamma kom med en helt nybakt bløtkake ((.. rett fra Vertshuset)), som hun etter årelang Shami-tradisjon pyntet med jordbær fra hagen. Det gikk relativt bra, bortsett fra at hun klarte å klemme inn eska i ene kanten, og deretter å miste et jordbær oppå toppen, før hun omsider stuka hele kaka i kanten på hylla i kjøleskapet.. jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Razz Værgudene smilte til meg idag, for sola skinte hele dagen - og det ble oppi 27 grader ute. Nydelig sommervær, akkurat det jeg trengte på bursdagen min!

Hele kvelden ble tilbrakt på Steigen Vertshus, hvor jeg traff Tom-Anton, Stine og vesle Victoria - som jeg ikke har sett på ca. 3 år. Altfor lenge, spør du meg - men sånn blir det når man flytter hver til sitt, etablerer seg, og stifter familie. Kjempekoselig var det iallfall, og jeg håper virkelig ikke det blir 3 år til neste gang vi sees.

Tusen takk til:
Øyvind H., Susanne, Christiane, Bodil, Vibeke, Tom-Anton, André, Ragnhild, Trude, June S., Malin, Ken, Pål, Trond-Morten, Therese B., Sine, Rune, Tom, Aina, Silje, Jeanette, Ann-Merethe, Kjersti, Fredrik L., Karoline, Liv, Gjøran, Kristian S., Christian F., Martin Luis, Anne Christine, Eva, Trude, Renate M., Ørjan L., Anne, Rita, Ørjan N., Kjetil, Truls, Hilde, Christine, Lisa, Andreas Peder, Egil, Thomas, Maren, Øyvind, Camilla, Dante, Gine, Wenche, Tonny, June O., og alle dere andre som har sendt meg SMS, gratulert meg på MSN eller på IRC! Heart

Posted by Shamini on August 8, 2007 – 12:01 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.