dysfunksjonell.no
7Aug/070

Hæppi Skvætt!

Tradisjonen måtte følges også iår, og dermed sendte jeg inn en bursdagshilsen til Nattønsket. Og snill som nattverten pleier å være, så kom hilsenen min, og sangen med på lufta - "Brown Eyed Girl" med Van Morrison! Det er liksom blitt min sang det. Ville gjerne at han skulle lese den opp til 01:07, siden det var da jeg kom til verden, og 01:09 kom den på lufta. Så festlig! Wink

Om 2 dager drar jeg til Trondheim, og jeg gleder meg sånn! Jeg kan gjenta meg selv i det uendelige, og likevel kan jeg ikke få fortalt hvor mye jeg faktisk gleder meg. Det er totalt uvirkelig, sprøtt, merkelig, og deilig på en gang! Tror ikke jeg kunne fått en bedre bursdagsgave enn muligheten til å flytte til Trondheim, og starte et nytt liv. Det som er litt merkelig.. er at søsteren min, som ikke har vært hjemme på LENGE, kommer hjem den dagen jeg drar - så vi rekker igrunn bare treffes på kaia. To søstre som møtes såvidt, idet den ene skal hjem, og den andre skal ..hjem.

Hurramegrundt!

17. mai, ukjent årstall
"Grimasen" kommer av at jeg har kjeften full av et-eller-annet.
Kos dere på min bekostning!
Wink

Rotet gjennom endel ting idag, som måtte sorteres og ryddes opp i - sånn at jeg kunne pakke det jeg skulle ha, lagre det jeg ikke kan ta med meg, og kaste det som ikke er verdt en drit.. og jeg ble virkelig glad, da jeg fant bildet jeg hadde av meg og Cris. Det er det eneste bildet jeg har av ham, og det betyr mye for meg - jeg har lenge vært lei meg for at jeg trodde jeg hadde mistet det. Heldigvis er jeg smart nok til å legge slikt på Lure Plasser™, og dermed fant jeg bildet igjen i en boks med diverse.. skrot som jeg åpenbart har brydd meg nok om til å lagre. Uansett! Bildet av oss blir med meg til Trondheim, og denne gangen skal jeg passe bedre på det.

2 dager til Trondheim! ~ 13 dager til den 16. august og innflytting!

Posted by Shamini on August 7, 2007 – 2:13 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer med dagen!! Smile

 2. Gratulerer for deg, du vakre rose!
  Håper dagen i dag blir bra, og lykke til med alt som skal skje i nær og fjern fremtid!

 3. André & Aurora:
  Tusen takk begge to! Smile *kjempeklem*

  Heidi:
  Taaaaaakk! Både for bursdagsønsker, og ikke minst lykkeønskninger. Smile Jeg håper du tar turen innom dersom du er på min kant, hadde vært koselig å se deg igjen – begynner å bli noen år nå! *laaaang kos*

  Var det ingen av dere som hadde mot til å kommentere bildet? Wink

 4. Bildet var da søtt det! Jeg likte spesielt de lyseblå øremuffene! Grin Uttrykket er da helt normalt vel? Wink

  Grattis, forresten (*skamme seg bittelitt for å ikke huske på dette selv*)

  Og, ikke minst, STORE LYKKEØNSKNINGER for Trondheimsturen! Tro du meg – du får besøk Smile

 5. Heeei Søs!!
  Gratulerer så masse med dagen! Nå er du et år eldre enn meg igjen Wink

  Så, nå er smilet på plass..? Jeg sa jo det kom etterhvert! Merkelig, at om 2 dager, så er du trønderjente. Hehe, sånn delvis hvertfall! Det er så bra og jeg er så glad for deg!!

  Angående 17. mai bildet er jeg evig takknemlig for flagget til Ragnhild!! *grøss* Du er jo bare søøøt da!! Smile

  Glad i deg! Håper dagen har vært fin så langt, og at den fortsetter sånn!

  *klemmer til 1000*


Leave a comment

No trackbacks yet.