dysfunksjonell.no
23Jul/070

Dramaqueen

Gud, idag føler jeg meg skikkelig dramaqueen. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine, for jeg er så uendelig drittlei. Ikke spør, jeg aner ikke av hva. I tillegg har jeg vondt, og det er så mange plasser (iallfall to) jeg heller ville vært enn akkurat her, akkurat nå! Syns dagene sneeeegler seg fram, selv om jeg vet inderlig godt at jeg trenger de dagene som er igjen.

Har likevel vært litt fornuftig, for jeg har pakka ned alle glassene mine (fra "barskapet" mitt), og ringt et lokalt transportfirma etter et tilbud på flytting. Trenger to anbud, så jeg må forsøke å få tak i et firma i Bodø imorra. Det lokalet firmaet skulle kjøre et annet flyttelass til Oslo rundt den 10.-11. august, og hadde plass til et lass til - men jeg vet ikke om det går, ettersom jeg ikke har leiekontrakt før 16. august. Tenkte ringe SiT og spørre, for det hørtes ikke ut som om at de hadde mulighet til en tur til rett etterpå - og jeg må jo ha stasjet mitt. Onsdag og torsdag forsvinner jo i sykehusopphold - som jeg egentlig godt kunne vært foruten.

Men.. å snakke med Øyvind hjelper alltid. Heart

24 dager til 16. august, og innflytting!

Posted by Shamini on July 23, 2007 – 10:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Vet ikke om det kan funke for deg, men jeg sendte mitt flyttelass med hurtigruta, og leide maxitaxi fra hurtigrutekaia i Trondheim og opp til studentbyen. Smile Nå hadde jeg riktignok med meg mamma og pappa til flyttehjelp, men det kan jo kanskje være en mulighet? Kommer jo helt an på nærmeste anløp for hurtigruta da…

  2. Hm. Nærmeste anløp er Bodø, så jeg må ha stasjet mitt dit uansett – men det er kanskje lettere å få transport dit, enn helt frem til Trondheim? Smile Takk for tipset, Nate!


Leave a comment

No trackbacks yet.