dysfunksjonell.no
19Jul/070

Bachelor-student i engelsk!

Tro nå endelig ikke at min verden står stille, selv om jeg sløv på bloggerfronten. Den gjør nemlig ikke det! Igår fikk jeg beskjed om å sjekke SOs sider, og fant ut at.. nå er jeg offisielt en Bachelor-student i engelsk, på NTNU. Grin Hvor fancy er ikke det? Ikke nok med at jeg kom inn på grunnlag av realkompetanse, men jeg kom også inn på førstevalget mitt! Jeg hadde litt lyst til å studere Latin, men hva i alle dager skulle jeg bruke det til? Engelsk er nok ikke dumt å ha, for det kan man bruke i alle jobber - og det er jo det jeg må ta utgangspunkt i. Har kikket såvidt på valgbare fordypningsemner, og kommet frem til at "Teoretiske og praktiske aspekter ved grammatikk og oversettelse" virker rimelig interessant. Er ikke så mange år siden jeg hadde ambisjoner om å bli oversetter for film og TV, så det kunne jo være greit å ha i bakhånd. Utover det har jeg ikke snøring på hvilken kurs jeg skal stake ut, men det må jeg vel finne ut snart.

Deretter fant jeg ut at det var best å søke Lånekassen om fullt stipend og fullt lån, nå som jeg hadde fått vite hva jeg er kommet inn på - og allerede idag fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått godkjent søknaden, og penger innvilget. Kjekt å ha litt ekstra å leve for! Som jeg har understreket tidligere i denne prosessen, så har jeg ikke fått utdelt nevneverdig mye tålmodighet - og skulle derfor ønske at vi hadde 1. august imorra, eller aller helst igår. Wink

Yay me!

28 dager til 16. august, og innflytting!

Posted by Shamini on July 19, 2007 – 10:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Engelsk er morsomt. Smile Om du skal ta ENG1201 Språkferdighet eller ENG1401 Kulturkunnskap (tror begge er obligatoriske, om de ikke har endret det) har jeg pent brukte bøker til salgs. Wink

  2. Engelsk ER morsomt, og dessuten noe jeg vet at jeg mestrer fra før av. Tenkte det var best å starte med noe jeg vet at jeg kan klare, og ikke stryker på – sånn helt med en gang? Wink Bøker er bra! Skal prøve å huske på dette nå, og si fra om jeg må ha dem – hvis du ikke har solgt dem innen jeg finner ut hva som er obligatorisk, og ikke.. Jeez, jeg er helt grønn på dette – og websidene til NTNU kunne like gjerne vært skrevet på gresk! Wink Dog, såvidt jeg kan se er begge disse listet under “obligatoriske emner”, så da har jeg bruk for dem! Gi meg en pris, og sånn? Smile *klem*

  3. Ja? Please bli oversetter for film og TV, og la oss som hver gang vi ser oversetterblødmer (dvs. hver eneste gang vi ser film og TV og annet med tvunget teksting) og har lyst til å kaldkvele tullingen som har tekstet faenskapet slippe slikt tull, og endelig se tekst som faktisk er gjort av noen VET hva de driver med!

  4. Ops, glemte visst å komme tilbake til dette… Jeg har kompendium for ENG1201, og en av bøkene (den amerikanske) for ENG1401. Smile Resten hadde jeg lånt av venner, så de har jeg ikke… Men, du får si fra om du er interessert da. Smile

  5. Jeg skal ta EXFAC003, ENG1201 og ENG1302 iår – tviler på at jeg kommer til å ta ENG1402, med mindre noen tvinger meg til det. Wink Jeg skal si fra om jeg trenger den du hadde for ENG1201, OK? Tusen takk! Smile *kose*

  6. Yesyes. Smile Kompendier er uansett ikke det dyreste du kjøper helt nytt, da. Wink 1401 er faktisk ganske interessant, men 1201 er virkelig godfaget. Grin Veldig flinke forelesere, om du får de samme som jeg hadde. 1302 har også god foreleser, om det fortsatt er Ruth Sherry som har det emnet. Så du har en del å se frem til. ^_^ Synes forresten jeg så deg på Dragvoll i forgårs, kan det stemme?

  7. Jeg hørte ingenting om en Ruth Sherry – men det er ikke sikkert jeg fikk med meg alt som ble sagt på infomøtet. Det stemmer nok at du så meg på Dragvoll på tirsdag – jeg mener jeg så deg også, men jeg var ikke sikker. Du skulle sagt hei, vet du! Smile Virker rimelig spennende da, så jeg må si at jeg gleder meg til å begynne nå – vi har allerede fått dikt å lese til første forelesning på tirsdag. Må bare få tak i pensumliste, timeplan og bøker, ikke minst, først – blir vel en Dragvoll-tur på mandag også, tenker jeg. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.