dysfunksjonell.no
14Jul/070

Det spinner liv, serru!

For de av dere som måtte lure, så spinner det fortsatt liv!

Siden jeg fortsatt skriver på innlegget fra Osloturen vi hadde forrige helg, så vil jeg igrunn bare benytte anledningen til å rette en kjempeklem til alle som jeg omsider fikk hilst på i bryllupet til Cecilie & Emil. Spesielt vil jeg nevne brudeparet og Oda Emilie Gustav selvsagt, Siv og Eirik, Brigitte, Ina og Linda - jeg håper det byr seg en anledning til å hilse på dere igjen, om ikke altfor lenge. Birgitte, deg antar jeg jo at jeg ser igjen om ikke altfor lenge, for Cec har gitt meg tillatelse til å invitere meg selv på besøk til deg!

Kunne skrevet side opp, og side ned om Bodil - og hvor utrolig mye jeg setter pris på henne, men det ville ta altfor lang tid. Så, jeg skal igrunn ikke si mer enn tusen takk - uten deg hadde jeg ikke kommet meg til Oslo denne gangen, og jeg lover deg at vi to skal på tur sammen fler ganger! ..med eller uten vibrerende tilleggsutstyr. Du er ei kjempejente, og jeg er utrolig glad i deg! Gleder meg til jeg flytter, og vi to kan sette byen på hodet sammen.

Og så er det Øyvind da, som jeg i og for seg ikke trenger å skrive så veldig mye om, vel? Du har blitt min aller beste venn, og jeg nyter hvert sekund vi tilbringer sammen. Du får frem en styrke i meg som jeg ikke visste at jeg hadde, og du vet at jeg teller dagene til vi kan sees, og finne på ting, akkurat når vi måtte ønske det - og ikke kaaanskje hver 3. måned.. Takk for ei kjempekoselig helg, og ikke minst at jeg fikk sjansen til å matche deg i dress - den tar jeg gjerne i reprise, bare så du vet det! ..og takk, du vet hvorfor.

33 dager til 16. august, og innflytting!

Posted by Shamini on July 14, 2007 – 5:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.