dysfunksjonell.no
3Jul/070

Besøk fra USA!

Igår var jeg en tur i Bodø, og det er igrunn med stor overraskelse jeg kan meddele at det er andre gang i historien det har vært varmt nok til at jeg kunne gå i t-skjorte. Nå må jeg jo legge til at jeg ikke liker å gå rundt i kortarma klær, men igår måtte jeg pent gi etter for sola, og ditche jakken min. Grunnen til at det ble Bodøtur var rett og slett at mamma skulle hente Kim(berly) fra USA, og jeg tenkte at jeg kunne hive meg med, og evt. treffe Susanne i byen. Mamma hadde lenge hatt en følelse av at det kom fler, selv om det hele tiden har vært snakk om at de andre ikke hadde muligheten, og da vi stod på flyplassen og ventet på Kims bagasje, så kom Steve gående imot oss - smilende, fra øre til øre! Åh, det var godt å se ham igjen - er altfor lenge siden sist! Grin

Susanne kom inn til byen, og vi ble sittende på Java og skravle en stund. Det var utrolig koselig å se henne igjen, går så lang tid mellom hver gang, selv om vi egentlig ikke bor så veldig langt fra hverandre. Dessuten er det utrolig fint å ha funnet tilbake til vennskapet som har stått på "hold" i mange år, mens vi begge har vært opptatte med hvert vårt. Håper ikke det blir så lenge til neste gang vi kan treffes, og snakke som vi engang pleide! Kjempeglad i deg, lillesøs - og takk for alt du gjør for meg. Heart

Ikveld kommer Bodil på besøk, og på torsdag setter vi begge kursen mot Oslo! Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til det, men magen min slår krøll på seg når jeg tenker på det. Håper bare at alt sammen går bra, for jeg vet ikke hvor mye bråk jeg orker å hanskes med denne gangen - men det er jo absolutt godt at Bodil er ei som har kjeften på rett plass, så det ordner seg nok uansett, tenker jeg. Smile Skal litt mer til enn en dump i veien for å knekke humøret mitt nå, iallfall. Det eneste jeg mangler nå er skoene til kjolen - ja, har det noen gang vært noen tvil om at jeg faktisk ER jente? - så er det meste i boks. Jeg må bare huske å pakke ned fotoapparat, og slike ting. Vet at jeg kommer til å glemme noe, men får heller satse på at det ikke er noe viktig. Stressa, jeg? Skjønner ikke hva du mener.

Ellers har jeg vel ikke stort å skrive? Kommer tilbake søndag 8., og da lover jeg å komme med referat, bilder og kanskje til og med et ferdigskrevet innlegg om Irlandsturen. Wink Bedre sent enn aldri, ja? Sorry folk, jeg er treg - deal with it. Jeg kan forøvrig skylde på at det har skjedd mer de siste tre-fire ukene, enn det har gjort på mange, mange år, så jeg har liksom plenty med ting å gjøre fremover. Smile Er litt småirritert fordi plantegningen over leiligheten min ikke har påskrevet mål, så jeg er veldig usikker på hvor mye av stasjet mitt jeg faktisk kan ta med meg til Trondheim - men jeg har en viss peil på hva jeg MÅ ha med. Ellers ser det ut som om at jeg kanskje må investere i en ny TV, for det frister ikke å frakte med seg en 80 kilos tung 32" Sony Trinitron - spørsmålet er jo heller hvor mye bruk jeg faktisk har for en TV.. Vel, vi får se, tenker jeg. Hadde vært så greit om jeg hadde kunnet se på leiligheten først, men det blir jo forbannet vanskelig.

44 dager til 16. august, og innflytting!

Posted by Shamini on July 3, 2007 – 4:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. *spin spin sugar…* Grin

    Gode greier! Og kom igjen! Er man ikke nordlending da!!! (Eller i det minste wannabe!!) I kjeften har man det i HVERT FALL! Andre steder… jo, man må vel egentlig si man har det der og! GrinGrinGrin

  2. åja! Og så skulle jeg si at den siste renderingen var überkul! Av en eller annen grunn tullet renderosity seg på jobb, så jeg fikk ikke kommentert. Still! Better late than never! Grin

  3. Det er klart man er nordlenning, men det betyr jo ikke at man klarer/orker den evinnelige kranglingen som alltid – uten unntak – oppstår når man skal ut og reise. Razz Bodil er forøvrig trønder da.

    Ellers takk for kommentaren på siste bilde! Grin Jeg var ikke helt fornøyd med det selv, for hun ser så forskrekket ut – men øvelse gjør mester, osv. Wink Det har blitt lite bilder i det siste, men det kommer fler så fort jeg får ro til å tenke litt..

  4. Jeg hadde en liten 14″ TV med meg til studentbyen jeg bodde på (Voll), og den var stor nok. Wink Er jo ikke allverdens plass en får å rutte med på disse studentbyene. Tror de aller fleste studentbyere investerer i TV-kort. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.