dysfunksjonell.no
28Jun/070

Beste dagen EVER!

Hvem skulle vel trodd at dagen idag skulle bli den beste dagen i manns minne? Ja, for den ble nemlig det - kan ikke huske noe som kvalifiserer til å toppe den! Idag fikk jeg nemlig mailen. Mailen fra NTNU som jeg har ventet på siden jeg la inn søknaden min, 2. februar 2007. Mailen som kunne fortelle meg at jeg er blitt tatt opp som student, og skal starte fra høsten av! Som om ikke det var nok, så fikk jeg også en mail fra rektor ved IT-Akademiet, som kunne opplyse meg om at jeg hadde fått en B på webdesigneksamen min. Grin

Her kan jeg igrunn ikke gjøre annet enn å rette mange varme tanker, og en stor takk til absolutt alle som har krysset fingrene for meg, og håpet at jeg skulle komme inn i Trondheim. Videre vil jeg også rette en takk til alle ved NTNU og SiT som har gjort det de kunne for at dette skulle gå i orden for meg. Og til slutt.. takk Øyvind, for alle gangene du har "tvunget" meg til å skjerpe meg, og holdt hodet mitt over vannet - uten deg hadde jeg ikke vært her nå.

Forresten, det kommer et innlegg om Irlandsturen - ha tålmodighet med meg!

Posted by Shamini on June 28, 2007 – 3:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer så kjempemasse – igjen – både med studieplass og eksamensresultat Grin
  Fy f… du kommer til å få det fint der! Steigen over for denne gang, og det MÅ jo bli deilig!

  Superglad i deg, søs!

  *kjempedigerklemmekos*

 2. Grattis, pus! Grin (Katter har både klør og tenner, om noen lurer på betegnelsen!)

  *kosepå*

 3. Susanne:
  Takk, lillesøs! Heart Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvordan det gikk til, jeg. Å havne i Trondheim er jo etterhvert blitt en “dream come true” – og endelig er redselen for at boblen skulle sprekke i hendene mine over. Hva eksamen angår, så fatter jeg ikke at jeg klarte å karre i land en B, for herregud.. så drittlei jeg var da jeg leverte den! Grin

  Supermasse glad i deg også! *sussepå*

  Ørjan:
  Pus nå? Takk skal du ha! Grin (jeg føler her behov for å understreke at jeg aldri hverken har klort, eller bitt Ørjan – bare så det er sagt!) *kose back* Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.