dysfunksjonell.no
5Jun/070

Eksamen er levert!

Sommerværet har som sagt feid inn over oss, og det er fint. Lite er bedre enn å våkne til fugler som kvitrer.. kåte måker faller absolutt ikke inn i denne kategorien., gnistrende blå himmel og solskinn! Syns egentlig det er helt strålende at en eller annen har bestemt seg for å velsigne meg med ekte Nordlandssommer før jeg forhåpentligvis drar herfra. Sommeren er forøvrig en underlig årstid - underlig fordi det skal så utrolig mye mindre til for å trigge minner, enn ellers i året. Iallfall for min del.

Uansett! Klokka er passert 15:00, og eksamensoppgaven min er levert. Jeg håper bare jeg husket på alle elementene, og fylte i alle hullene jeg "skulle ta senere". Jeg så iallfall over oppgaven, og dobbeltsjekket sidene i diverse browsere - sånn i tillegg til å validere både XHTMLen og CSSen. Da var jeg altså ferdig som student for denne gang, og kan ta sommerferie med god samvittighet. Wink For min del betyr ikke det stort mer enn at jeg kan vie kreativiten og oppmerksomheten min mot egne websider, og ikke minst 3D-bildene mine - yay!

Jeg har fortsatt ikke hørt et knyst fra opptakskontoret ved NTNU, men jeg venter jo likevel i spenning. Har sendt nok en mail, og etterlyst svaret mitt, men jeg vet ikke hvor intelligent det er å mase heller, liksom? Tenk om de bare tar søknaden min, og kaster den i nærmeste søppelkurv! Jeg har iallfall funnet ut én ting, og det er at dersom jeg skulle få "nei" fra NTNU, så er jeg nødt til å prøve å finne en annen løsning for å komme meg til Trondheim - for nå er idéen blitt såpass virkelig, at jeg ikke kommer til å ta et nei for et nei, og så bli sittende her for all fremtid. Når Sham har bestemt seg for en ting, og da mener jeg virkelig bestemt seg, så er det bare nødt til å skje - ellers kommer hun jo til å "raise havoc on earth", uten tvil.. nå er det ikke så lenge siden jeg påpekte at jeg ikke er blitt SÅ sprø enda at jeg snakker om meg selv i tredjeperson, uten at jeg husker hvor det var - og hva det gjaldt, så vennligst se bort fra forestående setning..

Posted by Shamini on June 5, 2007 – 3:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hihi – *koseklemmemoseklåpå* Wink (Kan man se oppgaven noe sted, forresten?)

  2. Gratulerer med overstått! Smile

    (Og ja, det er MYE som er bedre enn å våkne til fugler som kvitrer. Her begynner de nemlig klokka 3 om natta. Jeg er trøtt! Razz)


Leave a comment

No trackbacks yet.