dysfunksjonell.no
30May/070

Stemningsrapport fra Det Høye Nord™

På tide med en aldri så liten stemningsrapport? Ja, for jeg lever nemlig, det har seg bare slik at det har skortet litt på motivasjon og tiltak i det siste. Imotsetning til andre, som driver med knallhard forskning på sorte hull, og hvor høy promille man kan inneha sammen med medikamenter før det går riktig ille - skjer det ikke nevneverdig mye i min ende av Gokk™. Wink Riktignok har værgudene kommet over sin ukelange fyllekule, og har bestemt seg for å velsigne oss med rene, skjære sommerværet! Let the record state at jeg den 22. mai kommenterte at dette trolig var årets sommer i Det Høye Nord, for denne gang - og at jeg tok feil, det ble visst et par dager til.

Forrige tirsdag ble langt mer spennende enn ting pleier å være her - da fikk jeg nemlig besøk! Besøk er fint, besøk er deilig. Jeg liker besøk! Det kuleste var nesten det at dette var et skikkelig impulsivt besøk - og det er omtrent ikke mulig å gjennomføre, når man bor sånn som jeg gjør. Onsdag hadde jeg fortsatt besøk! Torsdag reiste besøket mitt hjem, selv om jeg ikke hadde noe lyst - whatsoever - til å la ham få lov til det. Koselig var det uansett, og absolutt nok til å lade humøret og batteriene for en stund fremover. Smile

Jeg savner deg, vet du - det er utrolig lett å bli "avhengig" av å være rundt deg. Skulle ønske jeg fikk tilbringe mer tid sammen med deg, for da er verden et fint sted å leve. Glad i deg, alltid.

Utover dette vandrer tankene stadig til Trondheim, og jeg innser at jeg nå er utrooolig innstilt på å flytte - så jeg håper intenst at jeg kommer inn. Strengt tatt er det ingen grunn til at jeg ikke skulle komme inn, men jeg vil virkelig ikke glede meg før jeg vet at dette ordner seg i min favør. En kjapp mail til NTNU bekreftet dog at de venter på vitnemålet mitt, så jeg håper jo at de ser på det ganske med en gang. Jeg videresendte det herfra på torsdag, så det burde ha ankommet idag! Ellers holder jeg på med avsluttende eksamen i Webdesign-studiet, og jeg må nesten kunne si at det går over all forventning.

Nå fikk jeg akkurat en e-mail fra NTNU om at vitnemålet mitt var ankommet korrekt person, og at han skulle se på dette i løpet av dagen, eller imorgen! Hm, da vet jeg ærlig talt ikke om jeg tør sjekke mailen min mer - ever. Razz Knute i magen igjen! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg gruer meg på en måte til avgjørelsen faller - ikke fordi jeg ikke vil flytte, men fordi det er så utrolig.. slitsomt å ikke vite, å ikke ha mot nok til å håpe. Jeg vil til Trondheim! Neutral

9 dager til Oslo! Grin

Posted by Shamini on May 30, 2007 – 1:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *strikkball* : betegnelse på humøret til shammien, samt følelsen av å ha 2345502209232092320923 sommerfugler i magen som ALLE har bestemt seg for å forta kamikazeangrep mot samme tarmtott samtidig. Jadda! Grin

  *kosepå*

 2. Når Shaminien er nervøs spyr til og med sommerfuglene i magen.

 3. *Være Shamis klippe og holde fast på*

  DET ORDNER SEG!!!! Wink

  Hihi Grin

 4. Det er deilig med overraskelsesbesøk Smile Batteriene kommer i hurtigoppladingsmodus av uvisse årsaker..! Hihi

  Krysser fingrene for deg, søss, og håper de fikser det fort! Venting er fælt, og ødelegger nervene ekstra masse.. Thinking

  Superglad i deg, og håper dagene smiler nå! Smile

  *massekoserogklemmer*


Leave a comment

No trackbacks yet.