dysfunksjonell.no
25May/070

“Are you a good kisser?”

Jeg lover dyrt og hellig at jeg ikke skal poste mange av disse greiene her i dagboka mi, men heller holde det til Facebook - men denne var liksom så bra for egoet mitt at jeg simpelten bare så meg nødt til å dele den med dere. *drar pusten dypt, og sukker selvgodt* ...jeg kysser som en gudinne, sånn er det bare. Wink

Your Kissing Technique Is: Perfect

Your kissing technique is amazing - and you know it. You have the confidence to make the first move. And you always seem to know what kissing style is going to work best. Sometimes you're passionate, sometimes you're a tease. And you're always amazing!

Posted by Shamini on May 25, 2007 – 1:16 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehey! Grin You and me both, babe! Grin

  2. Fikk samma resultatet jeg også XD Nesten så man begynner å lure på hva de ANDRE resultatene sier XD

  3. Yay, jeg er en gudinne jeg også, he he! Var visst perfekt jeg også! Wink Hmm…!

  4. Det var da svært så oppløftende dere var da? Kunne ikke la meg få leve i troa om at jeg kysser som en Gudinne, hm? *fnis*

    Ta det med ro, folk – jeg lever. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.