dysfunksjonell.no
24May/070

Tagget av My Deathpunk Suicide

Jeg er visst blitt tagget av My DeathPunk Suicide, helt uten at jeg har fått det med meg - og må bare beklage denne mentale laggen. Selv om Heidi har vært ytterst kreativ i sin versjon av denne MeMe'n, så føler jeg ikke helt på meg at min kommer til å se blogverdens lys, dersom jeg ikke bare skriver den rakt ut i tekst - so here goes:


Hva er du flink til?
• Å være ærlig, og dele meningene mine med omverdenen - enten de vil eller ikke. Wink

Hva drømmer du om?
• Å flytte til Trondheim!

Hva er det beste med hjemstedet ditt?
• Naturen, uten tvil.

Hvem drømmer du om å kline med?
• Øyvind såklart! Konstant! Wink

Hva ville du gjort om du var statsminister for en dag?
• Reist til USA med privat-jeten min, for folkets skattepenger. Razz

Hva er du mest redd for?
• Edderkopper - uten at jeg helt skjønner hvorfor..

Hvem skulle spilt deg i filmen om ditt liv?
• Katie Holmes (gjerne som "Joey Potter" fra Dawson's Creek).

Hvilket yrke ønsker du deg?
• Spilldesigner og/eller 3D-modellerer.

Hva ville du sunget på Idol-audition?
• Tom Petty & the Heartbreakers m/ Free Falling.

Hvorfor er du ikke kjendis, egentlig?
• Om man ikke kan regne det å være intervju-objekt for Se & Hør, Hjemmet, Vårt Land, Avisa Nordland, Nordlands Fremtid, Nord-Salten Avisa og TV2 for tilnærmet kjendisstatus, hvordan definerer man da å være kjendis? Wink

Hvem tagger du?
André
Idril
Iversen
Licota
Tankespire

Posted by Shamini on May 24, 2007 – 9:09 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.