dysfunksjonell.no
21May/070

Handledemoner, og den slags..

Kan ikke noen forbarme seg over meg, og ta fra meg VISA-kortet? Om så bare for en liten periode? Jeg gjør nemlig som jeg pleier - når humøret ikke er på topp, så shopper jeg. Og akkurat nå har jeg strengt tatt ikke råd til å shoppe, for jeg skal jo til Irland snart! Sånn.. til mitt eget forsvar, så har jeg ikke vært innom QXL på kjempelenge. Ikke siden bråket om den forbannede karakteren som overhodet ikke var berettiget, men idag sviktet viljestyrken, og vips! var jeg en bukse, en topp og to kjoler rikere. Atte, toppen var dritkul.. Licota var dessuten helt enig med meg! - og buksa liksom snakket til meg.. og kjolene? Vel, den ene er muligens til bryllupet, og den andre var bare for søt til å avslå - spesielt ettersom begge var i min størrelse, og ikke kom på mer enn 600,- til sammen!

Nå er imidlertid alle flybillettene bestilt, og jeg innser plutselig at jeg kommer til å reise nesten kontinuerlig fra begynnelsen av juni, til begynnelsen av juli. Det burde jo på en måte virke stressende på meg, men den eneste følelsen jeg har er glede! Jeg gleder meg så utrolig, sinnssykt mye til å komme meg ut av huset - og se folk igjen, oppleve ting, shoppe, og bare nyte tilværelsen i fulle drag. Det jeg gleder meg mindre til, er å krangle med ufordragelig flypersonell om hvorvidt jeg som handikappet har rett til å reise med fly - og selvsagt til å se kontoutskriften den 20. juli..

17 dager til Oslo! Grin

Posted by Shamini on May 21, 2007 – 9:23 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Yiiiii! Gleder meg en hel masse til å se kjole, og ikke minst den søtnosen som er inni kjolen! Grin
    Kjolen min er på god vei til å bli ferdig den også, så… da kan du glede deg du også! Grin
    *kosemoseoverdose*

  2. Jammen atte, du må jo ha på deg kjole når du reiser til Irland vettu babe Grin

  3. Hvis koden følger med, så kan jeg godt passe på VISA’n din jeg! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.