dysfunksjonell.no
18May/070

Here we go.. again!

Det er bare såvidt jeg gidder å skrive dette her, og den som prøver å komme med at "det ordner seg for snille jenter" blir premiert med at jeg aldri snakker til vedkommende igjen. OK? Fint.

I februar var jeg jo som kjent i møte med NTNU, for å klarlegge hvorvidt det var realistisk av meg å søke om skoleplass for høsten 2007. Jeg ble møtt med en enorm velvilje, og positiv tilbakemelding så det holdt - og ble inspirert til å tro at jeg faktisk kunne gjennomføre dette, rent praktisk. I og med at jeg har den historien som jeg har med det offentlige, og hjelpeapparatet generelt, har jeg hele tiden lagt stor vekt på at jeg trenger tid for å gjennomføre et flytte - og at jeg derfor ønsket å søke om "tidlig opptak". I mitt tilfelle er det ikke bare å leie leilighet, hive klærne mine i en bag, og kjøpe billigbilletter med NSB - jeg må ha en stor nok leilighet som er tilrettelagt for mine behov, alle de nødvendige hjelpemidlene - jeg må søke, intervjue og ansette passende assistenter, og ikke minst få alt stasjet mitt nedover til Trondheim. Gjerne før skolestart i august.
Jeg forklarte dette for NTNU i februar, og jeg forklarte det igjen for saksbehandler ved opptakskontoret ved et senere tidspunkt - nettopp fordi det er så utrolig viktig. Det er ikke akkurat som om at jeg bare er utålmodig, eller kravstor - jeg er avhengig av å vite at det kan gjennomføres, og av erfaring vet jeg jo at alt tar tid. Rådgiverne guidet meg gjennom fremgangsmåten for å søke, hva jeg måtte huske, og hva som kunne være lurt - men å sende legeerklæring sammen med omslagsarket ble aldri nevnt med et ord. Derimot fikk jeg beskjed om å sende brev og legeerklæring til SiT, for å dokumentere at jeg ikke kunne bo på hybel, og at jeg hadde bruk for en av deres tilpassede leiligheter - and so I did.

Mailen ankom mailboksen min nøyaktig 16:00 idag, og dermed var det også for seint å ringe dem for å spørre "hva faen?". I den kunne nemlig SO fortelle at min søknad om tidlig opptak var avslått grunnet manglende begrunnelse. OK, vet nærmere ettersyn skjønte jeg så at dette gjaldt legeerklæringen som åpenbart ble sendt til feil instans. Jeg prøvde umiddelbart å ringe NTNU, men ettersom klokka hadde tippet fem minutter over "all-offentlig-stengetid", så var det selvsagt ingen som tok telefonen der.

Etter å ha klikka rundt på SOs labyrint på nett, finner jeg følgende;

Behov for tidlig opptak må dokumenteres. På grunn av kort saksbehandlingstid må all dokumentasjon sendes med omslagsarket. Søkere som ettersender dokumentasjon kan ikke regne med å bli med i tidligopptaket.

Mon tro om helga mi blir morsom? Gah.

Posted by Shamini on May 18, 2007 – 9:25 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Får jeg lov å bare klemme deg riktig godt…? Ikke si noen ting, bare klemmer…

    Glad i deg!

  2. Jeg legger meg på Susannes linje. Klemming er bra.

  3. herregud, dette er jo helt tåpelig. dette skulle rådgiverne på NTNU informert deg om! det er jobben deres, ffs!

  4. Jeg tror egentlig det ordner seg bedre for slemme jenter enn for snille, jeg. Kjeft litt på dem du mener fortjener det, og se stygt på dem til alt er ordna. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.