dysfunksjonell.no
14May/070

Luft under vingene #2

Idag har jeg gjort noe ordentlig skummelt, jeg har nemlig ringt til hotellet jeg hadde sett meg ut i Dublin - og snakket med en vaskeekte ire. Jeg har utsatt det i noen dager, men greia var jo at jeg måtte få bekreftet at det var OK med plass til rullestol, og stort nok bad - og jeg kunne ikke finne noen mailadresse noe sted. Dermed måtte jeg ringe.. ville jo være dumt å ankomme Dublin med rullestol og bagasje, for så å finne ut at det overhodet ikke var rullestolvennlig? Jepp, så jeg ringte. Til å begynne med ville jeg gjerne spørre den hyggelige, unge mannen om han tullet med meg, eller om det var et faktisk språk han snakket, for verre.. tilfeldig bokstavgrøt skal man lete lenge etter! Heldigvis kan jeg jo skryte på meg dette med "godt språkøre", og ettersom jeg skjønte omtrent 2/3-deler av setningene han slengte ut mot meg, kunne jeg rekonstruere dem i rekordfart i hodet - og på den måten klore til meg meningen av det han prøvde å fortelle meg. Jeg fikk iallfall bestilt rom til tre personer, på korrekt dato, og fikk vite at jeg måtte betale frokosten utenom i restauranten. Utrolig! Jeg er nesten litt stolt av meg selv.

Videre har jeg bestilt flybilletter fra Bodø til Oslo, 8.-10. juni, så da blir jeg å finne på Plaza Hotell.. jeg antar at noen av dere tenker: "Hva faen? Skal hun overnatte på Plaza, og så sutrer hun over at det blir en dyr tur?", og jeg vil bare informere om at Plaza Hotell i Oslo faktisk ikke koster noe mer enn andre hoteller på landsbasis. Psykt, men sant.. Billettene kom på ca. 5000,- og jeg kjenner at jeg har mest lyst til å grine. Riktignok får jeg dekket den ene billetten, og halvparten av hotellregninga, av ULOBA (ettersom det er en merutgift som følge av assistentordningen) - men det er likevel mye penger, for så kort tid.

Da gjenstår det bare en stor utgift til, og det er flybillettene fra Bodø til Oslo, 6.-8. juli - for de har jeg ikke booket enda. Det er enda litt tid igjen, så det haster ikke direkte, men jeg skal ordne det i løpet av kvelden eller imorgen. Vet ikke hvorfor jeg somler sånn med dette, men overnattingen er iallfall i boks. Jeg gleder meg jo, både til å komme meg vekk, og bryllupet - og helga generelt, men noe holder meg liksom tilbake. Kan hende det bare er det at juni/juli kommer til å ruinere meg økonomisk - og at fornuften prøver å fortelle meg at jeg egentlig burde spare disse pengene, ifall det blir Trondheimsflytting.. og det blir det jo, måvite.. På en annen side er det ikke ofte jeg er ute på tur, eller finner på noe som faktisk virker positivt på meg i lang tid fremover, så det handler jo bare om å veie for og imot. Bare synd at det skal koste meg så jævlig mye penger!

Posted by Shamini on May 14, 2007 – 6:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det å forflytte seg i vårt langstrakte land er dessverre alt for ofte reservert de med tykk lommebok. Dette er da en av grunnene til at jeg faktisk kunne tenke meg å bo i eller i umiddelbar nærhet av Oslo – rett og slett fordi man da hadde hatt langt enklere tilgang på rimelige reiser, samt kunnet dra til Sverige hver gang nøden etter boks-cola og smågodt blir for stor. Eller for den del man ønsker å la være å blakke seg på alkohyler. (Jada, jeg vet at barskapet ditt kan sloss med nærmeste utested Wink ) Men blir da bra tur da! Penger er til for å brukes! Også de du ikke har Grin

  2. Ja, men det er jo sant. Ikke fordi det nødvendigvis er så veldig mye bedre å bo nærme Oslo, men det er jo ikke å stikke under en stol at det koster en halv formue å komme seg til Oslo – fra hvorenn man nå måtte befinne seg på permanent basis.

    Barskapet mitt? hihi, det er da ikke stort? OK, ikke SÅ stort? Wink Jeg lover at det blir mer rikholdig når jeg kommer hjem fra det o’store utland, for det skal iallfall øke med én flaske Jameson.

    Enig med du, penger er til for å brukes! Selv om jeg ikke er like stor fan av å bruke de pengene jeg ikke har. Av en eller annen merkelig grunn, så slår det alltid tilbake på meg.. Razz *mumler noe om husleie og strømregning, store som kampestener* Uansett burde jeg fått premie for ..”storartet pengeforbruk”! Wink

  3. Regner med at du har fått med deg at Jamesons Distillery ligger ganske midt i sentrum av Dublin og at de har guidete turer med “a complementary drink in the end”?

  4. Nei! Det hadde jeg ikke! Grin Men jeg har ikke begynt å planlegge hva som skal sees, og oppleves enda… Takk! Jamesons skal absolutt besøkes – bare kanskje ikke på samme dag som Guinness Storehouse. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.