dysfunksjonell.no
11May/070

“Just friends, right..”

Eksamen er overstått, og jeg burde egentlig gi meg i kast med Flash-prosjektet. Jeg må få "godkjent" på prosjektet for å få kursbevis, men om jeg tar meg selv i nakken, så tror jeg nok at det skal gå helt fint. Flash er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast, trikset er å lære seg hurtigtastene! Dessuten, når jeg klarte å hale i land en 4'er på historien, så må da for søren webdesign-studiene passeres med "flying colours".

Jeg jubler dog over at Irlands-billettene er bestilt, og betalt for! Selv om det så ut som at det trolig kom til å skjære seg, så meldte Zeemee seg som sammensvoren reisekompis, og dermed ble det faktisk mulig å gjennomføre likevel. Takk Zeemee, du vet at jeg gleder meg som en unge! Har mailet med en tatoveringsartist (som det kalles, når han tegner i tillegg til å tatovere), og han ønsket meg hjertelig velkommen. Grin Har ikke bestemt meg for hva og hvor, men jeg lurer på om jeg ikke skal få en liten, og en litt større - han skulle iallfall tegne til meg, og det blir utrolig spennende. Skummel kar dog, han så ut som han var henta rett ut av "American Chopper", men jeg må innrømme at det var litt derfor jeg valgte å kontakte nettopp ham.

Sånn rent bortsett fra alt dette, så har jeg det strengt tatt bra. Jeg føler meg rimelig "nummen", med tanke på alt som har skjedd, og alt som pågår - men jeg prøver å ikke tenke på noen av delene. Hva skole angår, så kan jeg ikke gjøre annet enn å vente. Det er ting jeg har lyst til å skrive om, men jeg drøyer det litt - må samle, og sortere tankene litt først.

Posted by Shamini on May 11, 2007 – 9:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.