dysfunksjonell.no
9May/070

Eksamensresultat!

Eksamen: Nyere Historie, muntlig

Jeg skal gjøre mitt ytterste for å fortelle dere om eksamensresultatet mitt, men jeg er så hysterisk trøtt at det er godt mulig at skrivefeil og andre uhumskheter vil forekomme. Sovna kl. 03:00 inatt, ble vekka av ulyder fra mobilen kl. 05:00 (beskjed fra pappa om å vekke ham da), og sto opp altfor seint. Vaska tjafset mitt, kom meg i klærne og deretter satte jeg og Marita kursen for Oppeid, og Hamsun Videregående Skole. Vi klarte å kjøre feil.. skilting? Fremmedord., men rakk likevel frem akkurat i tide. Jeg fikk oppgavene "Unionsoppløsningen med Sverige i 1905" og "Den Kalde Krigen" - ironisk nok var sistnevnte akkurat samme oppgaven som jeg klarte å stryke i sist gang jeg skulle vise hva jeg kunne om verdenshistorien vår. Personlig syns jeg ikke jeg gjorde det altfor bra - klarte å klore tak i endel viktige punkter som jeg utrolig nok hadde klart å "lagre på harddisken", som ganske trolig reddet skinnet mitt - men jeg kunne lagt det frem på en mye bedre måte. Likevel høstet jeg skryt fra sensor om at "jeg kunne Norgeshistorien min", og jeg tenkte: ".. haha, nå var du jammen morsom!".

Eksamensresultat: 4

Posted by Shamini on May 9, 2007 – 7:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer! Du er så flink! Grin Jeg vet hvordan det føles når man syns man gjorde det dårlig, men redda i land en fire’r likevel. (henviser til tysktentamen) Grin

 2. Du er flink du..gratulerer Smile
  Fikk 4 på min eksamen også..men fikk ikke gjordt den siste oppgaven fordi MAMUT programet låste seg å når jeg fikk det opp å kjøre funka ikke lisensnøkkelen..å da var det 20 min igjen på tia..så jeg ga opp^^,
  Kunne sikkert fått en femmer om jeg hadde fått det til å funke..men var HELT sikker på en 2er..i allefall..
  Så..en 4 er grunn til å juble..skål for deg SmileSmile
  (ps.ta maaasse bilder i Irland ;o)

 3. Goody! You be flink! Pr. tidene er min kunnskap om Norges historie omtrent på en all time low, så… Grin Jeg hadde ikke klart å stå engang tror jeg. Selv om jeg kanskje kunne snakket meg til en 2er med “Den kalde krigen” som utgangspunkt! Og så med det utgangspunktet da, menneske! Synes du skal være stolt av den 4eren jeg! Grin

 4. Tusen takk, alle sammen! Jeg er storfornøyd sånn egentlig, for jeg rørte ikke lærebøkene – men leste gjennom “Å Lykkes med Nyere Historie” én gang. Jada, jeg vet at jeg kan skylde meg selv for det, men jeg klarer ikke konsentrere meg om noe jeg finner usannsynlig kjedelig. Uansett, jeg hadde som mål å stå, jeg trodde jeg fikk 2, kanskje 3, når jeg forlot klasserommet – og fikk 4, som blir stående på vitnemålet mitt. *elsk*

  Så nå skal jeg bestille meg rødrusselua, som jeg omsider syns jeg har fortjent. Og nei, jeg skal på ingen måte feire, men dette med russeluer er noe som henger igjen fra gammelt av – når jeg var lita jente, og mine tre søsken var russ i ymse farger. Grin

 5. Flinke du Smile
  Kanskje du vil ta Bed Øk’en min også…?! Razz

  Masse glad i deg, søss!!! *klem*

 6. Grattis! *sende is til* *marsjere rundt i stua og synge for*

  Jeg er så stoooolt av deg! Grin

 7. Gratulerer vennen! Kjempeklem!


Leave a comment

No trackbacks yet.