dysfunksjonell.no
8May/070

Ireland, here I come!

Dagen idag har vært deilig, for jeg har sittet foran PCen min og surfet nettet etter hoteller og severdigheter i Dublin, Irland - og jeg gleder meg sinnssykt mye til å reise. Fikk bekreftet fra Marita idag at datoene mine var helt iorden, så da er det vel igrunn bare å bestille flybilletter! Har kikket på forskjellige hoteller, og sett litt på beliggenhet. Fant ut at overnattingen m/frokost kommer på ca. 7500,- for tre personer, i 6 dager - og det er egentlig ingen ille pris for et såpass luksuriøst hotell som dette. Nå gjenstår det bare å dobbeltsjekke et par andre småting, og så er turen i boks! Må innrømme at jeg har smugkikket litt på tatoveringssjapper, og diverse motiver også, og sendt en mail til en jeg fant i Dublin som så jævlig flink ut. Skal jeg realisere drømmen om Irland, så skal jeg for pokker ha en ekte irsk tatovering å vise fram for all ettertid!

Fikk Bryce 6 i posten idag! Fikk et kjempegodt tilbud gjennom en av disse 3D-sitene jeg er medlem av, så jeg kunne nesten ikke takke nei. Når jeg er ferdig med dette eksamensstyret, så skal jeg installere det og teste. Det skal angivelig være det beste 3D-modelleringsprogrammet for landskap (selv om det sikkert er delte meninger om det, som om alt annet) - og det har jeg ikke prøvd meg på enda. Jeg kommer selvsagt tilbake til både "anmeldelse", og ikke minst resultater.

Nå sitter jeg her da, og velkjente toner fra Pink Floyd strømmer ut av høyttalerne mine. Fant nemlig ut at jeg kunne høre på NRK nettradio via Internet Explorer.. ikke si det til noen!, så nå sitter jeg her og føler meg 15 år igjen. Susanne skjønner hva jeg mener. Har fått masse gode tips fra folk ang. muntlig eksamen min på onsdag, og jeg tror egentlig det skal gå helt fint - og det er merkelig, med tanke på at jeg er alt annet enn optimist om dagen.

Ja, og jeg vil bare understreke.. at jeg er stor fan av Facebook! Og dersom noen oppfatter denne posten som noe rotete, og kanskje litt ufullstendig, så beklager jeg dette - jeg har bare ikke helt klart å samle tankene, i tillegg til at jeg er trøtt, og gleder meg som pokker til vi reiser til Dublin! Kommer sterkere tilbake etter eksamen, jeg lover.

 • 08/06 - 10/06: Generalforsamling, og personlig "IRC-treff", Oslo
 • 18/06 - 24/06: Jentetur til Dublin, Irland
 • 05/07 - 08/07: Cecilie & Emil gifter seg, Oslo

Posted by Shamini on May 8, 2007 – 1:03 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hei vennen! Så kjekt at Irlands-turen er i gang, heldig du! Smile Og du må bare tattovere deg, he he, har totalt tatoveringsdilla! Men det er lett å bli hekta på – jeg skulle bare ha en, og plutselig har jeg visst 8-9 stykker, he he. Men elser hver eneste en av dem!

  Og er på Facebook selv, gøy det! Om du vil ha navnet mitt og adde meg som venn, så kan du sende en mail til villkatta@yahoo.no.

  Klem!

 2. Hei! Nja, nå ser det ut til å skjære seg igjen da, for hun som jeg hadde planlagt som assistent nr. 2 kunne ikke likevel – og da står jeg brått igjen med bare én. Og på en hel uke, så må det nesten være to stykker, som kan dele på assistentrollen. Har lagt ut “annonse” på MSNen min, og på #Norge, IRC – så vi får se om noen aktuelle melder seg. Er så forbannet kjipt å være avhengig av andre mennesker! Problemet er at jeg må bestille nå, ellers må jeg betale blodpris, og fler hoteller er allerede fulle..

  Ja, jeg har to tatoveringer selv – en på venstre overarm, og en på halsen – og jeg har stadig lyst på fler! Jeg vil bare ikke ha noe som er masseprodusert, og er alltid på søken etter noen som vil tegne til meg – men jeg finner jo ingen. Razz Nå har jeg imidlertid fått svar fra han som jeg mailet i Dublin, og han tegner, så du skal se jeg kommer hjem med iallfall én tatovering til. Wink

  Ang. Facebook adder jeg deg gjerne som venn! *kjempeklem*

 3. er oxo på facebook Razz bare send meg en mail på gothic25@start.no, eller en pm på nettby, om du vil legge meg til Smile

  Gjelder forresten deg med Villkatta Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.