dysfunksjonell.no
5May/070

Bedritne dager

Dagene kommer på rekke og rad, den ene mer bedriten enn den andre. Nå er det bare usle 4 dager igjen til den mye omtalte eksamenen, og jeg kan ikke skryte på meg å ha lest nevneverdig mye mer enn sist jeg skrev om den. Idag har jeg iallfall lest meg igjennom endel av Flash-stoffet (som burde vært gjennomgått for lenge siden), og det går helt greit. Motivasjonen er fortsatt below zero, men diverse venner skal ha stående ovasjon for at de forsøker å oppmuntre meg på sine måter - dere vet at jeg setter pris på dere alle sammen, selv om jeg ikke er på topp? Jeg gjør iallfall det.

Det har på en måte blitt en slags "tradisjon" å høre på Kanal24 natt til lørdag, på "Robin Hood", og inatt var intet unntak. Døgnrytmen min er omtrent like fucked som det meste annet, så jeg får uansett ikke sove før tidligst 04:00 - og dermed passer det ypperlig å høre på Robin. Sendte inn et musikkønske, hvor jeg spurte om jeg kunne få høre Tom Petty m/ "Free Falling" - og plutselig fikk jeg en melding tilbake med personlig svar! Robin er jo bare en vanlig gutt liksom, med det var nå likevel koselig å få svar og klem - og ikke minst sangen jeg ville høre. Vet ikke helt hva det er med den sangen, men den er ikke tilknyttet noen, og gir meg likevel sommerfugler i magen.

Lagde min aller første bakgrunn igår, og jeg syns den ble ganske bra. Til å begynne med syntes jeg egentlig at det var litt juks å bruke brushes og filters for å lage artwork, men så ble jeg fortalt at det er måten de fleste gjør dette på - og at resultatet mitt angivelig var meget bra. Har lagt til en såkalt "pastie" fra deviantART på høyresiden, som oppdateres automatisk hver gang jeg legger ut et nytt bilde. Ønsker du å se bildet i større format, så klikk på det. Snedig, ikke sant?

Uansett, venner betyr mye for meg om dagen - og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere. Det er godt å vite at dere bryr dere, og at dere gjør hva dere kan for å holde hodet mitt over vannet - tross avstander, og slikt. Selv om jeg kanskje ikke er spesielt flink til å vise det for tiden, så er jeg glad i dere - lover å komme sterkere tilbake, som den Shamini dere kjenner.

Ukens klemmer går til:
Susanne, André, Lars, Kristian, Christian og Ørjan. Heart

Posted by Shamini on May 5, 2007 – 11:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Som jeg allerede har sagt, bakgrunnen var mycket bra! Grin Og Tom Petty, og Free Falling er jo glimrende. *klemmetilbakepå*

 2. Heia, måtte ikke på Deviantart, veldig bra, du er dyktig! Nydeligt bilde også!

  Og så fint med personlig svar på sangønske. Det er ikke dårligt! Smile

  Følte meg litt inspirert da jeg såg du puttet en sangtekst i bloggen din. Kommer til å hive en sangtekst opp på min også, en som betyr mye for meg. Shoreline, både Anna Ternheim og Broder Daniel synger den, men er litt usikker på hvem som har orginalen…

  Klem!

 3. Villkatta:
  Tusen, tusen takk! Grin Det er utrolig koselig å motta bra tilbakemelding på bildene mine. Legger vanligvis ut bildene på Renderosity, og der får jeg mengder med kommentarer fra folk som har drevet med dette i mange år – det er utrolig inspirerende.

  Der er mange sangtekster der ute, som betyr noe spesielt både for meg alene, samt meg og en spesiell en. Hører ofte på Nattønsket når jeg ikke får sove, og for et par dager siden var det noen som ønsket seg Rainbow m/ “Bye Bye Baby”, og jeg tenkte umiddelbart på Susanne. Pleide skrive ned tekster, og samle dem i en perm, da jeg gikk på barneskolen – og du kan tro de sitter spikra i hodet. På en måte er det nesten litt sørgelig det der, for det er utrolig hvor mange sanger som kan fremkalle tårer og magevondt.. *drar pusten*

  Klem i retur, bare til deg!


Leave a comment

No trackbacks yet.