dysfunksjonell.no
30Apr/070

Generalforsamling, ULOBA

Idag fikk jeg brev i posten med invitasjon til generalforsamling i ULOBA. Dette skal foregå 8. juni, på SAS Radisson Plaza Hotell i Oslo - og programmet forteller om både generalforsamling, og festmiddag. Ettersom jeg er andelseier, så burde jeg vel strengt tatt være tilstede ved avstemming osv., i tillegg til at det nok blir interessant å treffe andre som også har personlig assistanse via ULOBA. Nå er jeg avhengig av at Marita kan være med meg, men jeg tror igrunn det skal gå i orden - hun skulle iallfall sjekke med mannen, og gi meg tilbakemelding. Tenkte opprinnelig å bare være der fredag 8., og så dra hjem igjen lørdag 9., men jeg lurer litt på om jeg skal spørre henne om muligheten til å være der til søndag 10.. På den måten kan jeg benytte anledningen til å treffe noen venner, og ta en tur på byen kanskje. Smile

Jeg er allerede "bestilt" av Tone Marie, Christer og Maren, og jeg regner med at noen fler henger seg på dersom det blir tid til sosialisering på lørdag. Det hadde iallfall vært kjempekos! Det er altfor lenge siden sist jeg var i Oslo..

Posted by Shamini on April 30, 2007 – 6:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.