dysfunksjonell.no
14Apr/070

Hæppi Skvætt, Susanne!

Jammen er det ikke noen som har bursdag igjen, og denne gangen er det Susanne som fyller år. Må innrømme at det hadde vært fint å kunne feire dagen hennes sammen med henne, men ettersom avstander og slikt holder oss rimelig langt fra hverandre, så måtte jeg nøye meg med å sende henne en hilsen. Jeg er glad i deg, lillesøs - og jeg håper virkelig ting ordner seg for deg. Jeg vet at du ikke har det lett, men jeg setter pris på å kunne snakke med deg igjen, og vite at du forstår. I'm here, whenever you need me!

Gratulerer med 27-års dagen, Susanne!
HeartHeartHeart

Posted by Shamini on April 14, 2007 – 6:43 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åh, snille du Smile
    Tusen takk for gratulasjoner, koooselig!!
    Setter masse pris på deg også, og synes det er så bra at vi “har funnet tilbake” på et vis Smile Hjelper masse på når dagene er dustete.. Hadde vært fint om du var her også! Var ute en tur, men jeg ville bare hjem. Skjønner ikke helt hvorfor, men.. Smile

    Superglad i deg!!
    *mange, lange og gode klemmer*


Leave a comment

No trackbacks yet.