dysfunksjonell.no
14Apr/070

Forces of Nature – en underlig ting

Så, la meg konkludere med at strøm er roten til alt ondt. Hvordan jeg kan påstå noe slikt? Vel, atter en gang hadde vi gjentatte strømbrudd pga. uværet som herjer over oss, og min kjære Akasha nekter å starte igjen. Jeg har lenge påstått at noe har vært weird med PSUen, men etter å ha tatt en kjapp telefon til bestisen min som tilfeldigvis jobber på MPX - på en lørdag, jeg har ingen skam i livet - bekreftet han mistankene mine om defekt PSU. Hurrah! Og dette til tross for at jeg har UPS. Uansett, den har sikkert vært defekt fra starten av, den har bare fått nok av et liv som invalid.. eller noe. Hyggelig. Veldig kos. Nå får jeg faen ikke levert oppgaven jeg fikk utsettelse på heller. Finnes det en ende på all elendigheten? I think not. Vel, da vet dere iallfall at jeg ikke ligger for døden. Jeg kikker innom via laptop, men gidder ikke sitte med den i lengre perioder - så, jeg er tilbake whenever jeg har fått erstattet PSUen min. OK? Ikke savne dere ihjel.

Peace & Love!

Posted by Shamini on April 14, 2007 – 5:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg gjetter at du har nok å gjøre i mellomtiden Wink
  Lykke til med evt lesing og så vet jeg at du har nok av filmer å se på XD
  *suss*

 2. Tenkte bare jeg skulle gjøre oppmerksom på at jeg har MASSE strøm til overs, men jeg deler ikke. I’m just that kinda guy! Grin

 3. Cecilie:
  Lese? Hva er det? Razz Visste du forresten at Keiser Wilhelm II opprinnelig skulle hit til Skagstad, og at han betalte for kaia som det bare er rester av igjen nede i fjæra? Det er litt fancy, apropos historie. (Rikskansler Bismarck gikk forøvrig av, fordi han ikke kunne samarbeide med Wilhelm II – utrolig, men ting sitter!) Wink *suss*

  Iversen:
  Nå skjønte jeg plutselig hvorfor Siri er gjesteskribent hos deg. Grin

  Vel, som en bitteliten oppdatering, så fikk jeg altså liv i PCen min igjen på ubestemt tid. Jeg aner ikke når den eventuelt finner det for godt å kapitulere igjen, men jeg skal iallfall prøve å få levert oppgaven min mens det enda spinner liv. Dere finner meg dermed også på MSN, og trolig IRC også, så lenge. Razz Ellers er det lite poeng i å snakke med/til meg, for humøret er ikke til å stole på – og hobby-schizofren som jeg plutselig er blitt, så vet jeg ikke lenger hva jeg vil, hvem jeg er, eller hvor jeg skal. Razz

 4. Ja, vi er egentlig to av samme ulla. Jeg er bare mye bedre til å skjule det. Ellers, altså. Denne gangen gikk det ikke så bra.


Leave a comment

No trackbacks yet.