dysfunksjonell.no
13Apr/070

Frust!

"Langsomt tørket hun de våte kinnene sine. Hun fikk ikke sove, og tankene hopet seg opp i hodet hennes på sin vante måte. Ufrivillig vandret tankene til ham. Innvendig føltes det som om at hjertet hennes skulle briste, og igjen strømmet tårene på. Hun var så lei - lei av å ha det på denne måten, lei av å tenke på ham, lei av å ikke forstå. Hun hadde vært her før, for ikke altfor mange månedene siden. Den gangen hadde hun tatt en avgjørelse, delvis ved hans hjelp, men like fullt en avgjørelse - hun begynte sånn smått å angre på det nå. Hun lukket øynene, prøvde å tømme hodet, men ordene "Hvorfor?", "Men.." og "Hva om?" vendte stadig tilbake for å plage henne. Fornuften og følelsene splittet henne på en måte som fikk henne til å føle seg nesten.. schizofren - på den ene siden fungerte logikken hennes perfekt, på den andre siden hylte følelsene hennes etter å være nær ham igjen. Den vesle engelen på venstre skulder rynket bekymret brynene, mens den mumlet noe om at det beste kanskje hadde vært å be ham glemme hennes eksistens, men bare tanken på å velge den stien gjorde henne kvalm. Hun visste at hun kunne, dersom hun virkelig ville - men hun ville ikke, kunne ikke, orket ikke tanken."

Posted by Shamini on April 13, 2007 – 9:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.