dysfunksjonell.no
4Apr/070

Vinner på Kanal24

Idag fikk jeg pakke i posten, fra Kanal24! Når jeg ikke får sove om natta, så pleier jeg å høre på radio - har jo en SE W810i som gjør det mulig å putte handsfree i øret, og våkne med et skrekkslagent blikk i øynene tidlig om morgenen til en eller annen grusom sang. Uansett, natt til lørdag går det et "interaktivt program" ved navn Robin Hood. Programlederen er den samme Robin som en gang var programleder for Sonen på TV2 - eller en av dem iallfall. I dette programmet prater han en hel masse tull, og så kan man sende hilsner og ønske sanger - og mot slutten av programmet, klokka 04:00, så trekker han tre-fire vinnere av en eller annen konkurranse han har kjørt tidligere på kvelden. Dersom jeg er våken, så pleier jeg svare på disse konkurransen med en enkelt tekstmelding - og denne gangen har jeg åpenbart gjort akkurat det, og sovnet fra hele programmet.

Poenget mitt var iallfall at jeg åpenbart hadde vært en av vinnerne, for idag kom konsert-DVDen til Keane i posten, sammen med to andre CDer som jeg egentlig ikke har studert enda. Konklusjon: det er gøy å sende inn svar på konkurranser, og glemme det, for da får man kanskje uventet post! Wink

Robin Hood på Kanal24

Posted by Shamini on April 4, 2007 – 10:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.