dysfunksjonell.no
3Apr/070

Søknaden er sendt!

Da var omslagsarket ferdig utfylt, alle attestene nummerert og lagt på korrekt plass - og konvolutten som skal avgjøre hele min fremtid er frankert, og sendt i retning NTNU. Nå begynner dette virkelig å bli spennende for alvor, for nå er det virkelig ikke noe mer jeg kan gjøre med saken - bare vente, og se hva svaret blir. For det meste av tiden er jeg superpositiv, og totalt innstilt på at dette ordner seg - men så blir jeg usikker, og jeg kjenner redselen for enda en skuffelse nederst i magen.

Skjønner jo ikke hvordan jeg skal overleve denne evinnelige ventingen!

Posted by Shamini on April 3, 2007 – 3:49 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det går sikkert helt fint!!
  Jeg skal krysse fingre og resten, du må jo komme inn! Klart du skal Grin
  Bare du stå på historieeksamen, så løser det seg Smile

  *masse klemmer*

 2. Konsentrer deg om det du MÅ gjøre mens du venter Smile

  Og så tenker vi på deg hele tiden. OK nesten hele tiden da Smile

  (L) (L) (L)

 3. Takk, takk, takk og TAKK! Grin (L) *sussepåbeggeto*


Leave a comment

No trackbacks yet.