dysfunksjonell.no
31Mar/070

Egenvurdering? Motivasjon?

Har vel kanskje ikke skrevet det enda, men omslagsarket mitt ankom omsider forleden dag, 29. mars! Altså tok det Posten Norge BA en hel uke å få levert en helt normal A4-konvolutt fra Oslo til Skagstad. Er det bare jeg som finner dette imponerende? Vel, klar som jeg har vært i lengre tid nå, så har jeg allerede fylt ut søknaden - med unntak av feltene for "egenvurdering" og "motivasjon". Tror jeg må tenke litt på hva jeg skal skrive, og hvordan jeg ordlegger meg, sånn at jeg er sikker på at jeg ikke skriver noe teit - eller irrelevant. I tillegg så venter jeg på to attester som jeg har måttet purre på, men den ene vet jeg iallfall er på vei - og kommer ikke den andre, vel.. så får det pokker meg være! Jeg sender iallfall søknaden fra meg før 4. april, og så er det bare å smøre seg med tålmodighet - atter en gang.

Logger inn på Boligtorget med jevne mellomrom, for å se om det har skjedd noe med boligsøknaden min - men det har det selvsagt ikke. De kommer jo ikke til å ferdigbehandle den før det foreligger et offisielt opptak av meg som student. Kjedelig! Jeg vil så gjerne vite at alt er iorden, vedtatt og på plass, sånn at jeg virkelig kan begynne å glede meg til det som forhåpentligvis skal skje i løpet av sommeren 2007. Det er utrolig spennende, selv om jeg ikke kan gjøre stort mer enn å vente nå.

Det som likevel er littegranne spennende, er at dersom jeg består Nyere Historie eksamen min den 9. mai, så endres opptaket mitt fra realkompetanse til generell studiekompetanse - helt automatisk. Hva skjer da, mon tro? Usj, føler meg rimelig idiot når det kommer til disse vitnemålsgreiene, for jeg har null snøring når det gjelder å regne ut poeng osv. - greit nok, jeg er 27 og burde vel strengt tatt kunne dette, men hvilken forutsetning har jeg for å kunne det, når jeg ikke har søkt på skole før? Vel.. eksamen først, bekymringer etterpå.

Posted by Shamini on March 31, 2007 – 9:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kan hjelpe deg jeg, som jeg har tilbudt før. Poengregning kan jeg, i alle fall. ^^

    -Christer

  2. Dette går sååå bra Smile Bare pass på å få med alt inni dette forp*lte omslagsarket Wink Jeg kom inn på HiST i sin tid enda jeg med vilje lot være å legge ned et av arka mine Wink

    Men verdensmester i idiotisk postfordeling tror jeg vi på jobben min må få skryte av:
    Posten hentes 15:30 hver dag fra sykehuset i Arendal. Det kjøres til hovedpostkontoret i STAVANGER, der blir det sortert, og enten sendt til KRISTIANSAND før det kommer til ARENDAL og så ut til oss dødelige eller til det lokale postkontoret og SÅ til oss. ELLER hvis man er uheldig, så tar brevene en tur innom Oslo mellom Stavanger og Kristiansand. Dvs en innkalling til time på sykehuset kan bli sendt fredag ettermiddag, men er ikke fremme før tidligst torsdag eller fredagen uka etter. Og da er det ofte for seint…

  3. … og for å bare legge til… det gjelder altså post som skal fra Arendal… til ARENDAL!!! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.