dysfunksjonell.no
30Mar/070

Caliente!

Jeg syns det er på tide med nok en musikkvideo, og hva kunne vel passet bedre enn Mira Craigs "Leo"? Selv kan jeg jo stå for det jeg mener, og jeg innrømmer glatt at jeg syns hun er kul, og flott å se på. Poenget var uansett at den nye sangen hennes er litt kul, og ettersom jeg er Løve selv, vel.. så fant jeg det passende å poste videoen! Wink

Mira Craig - "Leo"

Posted by Shamini on March 30, 2007 – 6:52 PM

Filed under: Video Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Okei… er det bare meg som synes det der er total rip-off av Missy Elliot og Lil’ Kim?

  Men okei… en av de stiligere musikkvideoene jeg har sett med norsk bakgrunn, samt at Per Heimly er gud, så ok :

  MC mistet det meste av respekten etter rørleggerbildet på forsiden av VG…

 2. Fyyyyyy, du måkke sammenligne Mira med de hespetrærne der!!! *skulepå*

  Mira er (L) Wink

 3. Åh, jeg er så enig med Cec! Missy Elliot er tragisk, og Lil’ Kim? …don’t get me started. Mira rocker, selv om det kanskje ikke var sånn.. veldig intelligent å stagedive uten noe særlig publikum. Razz

  “Dangerous kitty cat.. Watch out, pussy cat.. Caliente! I’m a Leo, Leo!”

 4. Hmmm.. Jeg vet ikke helt med Mira..
  Litt kul, men mest litt sånn..uff?!
  Skulle gjerne shaket that ass som henne da Wink

 5. HEY!

  Mira ække no rip off!! Hun er dritbra, og det er så kult å danse og jeg kan shake my booty til hennes sanger. Selv om jeg ikke har sånn stor booty,så klarer jeg det,oh yeah!
  Hu er super tøff, og driter i dere som ikke liker henne!

  Peace fra Angelina 28ÅR!! Det hadde dere ikke trodd det! Razz

 6. Hei Angelina! Hyggelig å se et nytt nick her i dagboka mi. Nå vil jeg bare understreke at jeg syns Mira er helt OK, som også er grunnen til at jeg faktisk har postet videoen hennes. Wink Likevel så mener jeg personlig at alle har rett til å like, eller ikke like, det de måtte ønske. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.