dysfunksjonell.no
28Mar/070

Besøk av Jeik og Malin!

Idag innså jeg at det egentlig ikke skal så mye til for å gjøre meg i godt humør, så jeg burde strengt tatt kunne smile og være genuint glad litt oftere enn jeg har vært den siste tiden.

I halv fire-tiden fikk jeg meg en megaoverraskelse, for plutselig kom Jeik (Jan Eirik) inn døra, og like bak ham fulgte Malin. Jeg ble nesten litt sjokkert, for jeg har ikke sett dem på ca. 6 år! Jeik er en av mine aller beste venner, og uten blant annet ham hadde jeg ikke kommet meg gjennom skoledagene mine med forstanden i behold (hvorvidt jeg har det i utgangspunktet, kan sikkert diskuteres). Han har alltid vært der for meg, stilt opp og støttet meg når jeg har behøvd en venn - og det kommer jeg alltid til å være evig takknemlig for. Dessuten vet jeg at Jeik er en sånn kompis som aldri vil forsvinne, uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi sees, så vil alltid vennskapet være like sterkt som det alltid har vært. Det var iallfall utrolig koselig å se dem igjen - de ble værende i fler timer, og vi fikk snakka en hel del sammen. Og det var jammen godt med en skikkelig lang Jeik-klem igjen! Wink

Jeg fikk ikke anledning til å delta på dagens nettsamling, siden jeg hadde besøk - men jeg syns faktisk at det var gyldig grunn til å "skulke" idag, så jeg får heller laste ned opptaket. Må jobbe med den obligatoriske oppgaven min snart, for den skal leveres 9. april - og jeg har ikke tenkt å bryte "godkjent"-streaken min nå, nei!

Ellers måtte jeg ringe til SO idag, og etterlyse omslagsarket mitt - ettersom det angivelig ble sendt den 19. Heldigvis traff jeg på en hyggelig dame denne gangen, og hun kunne fortelle at det var fler enn meg som hadde etterlyst det. Jeg fikk beskjed om å ringe tilbake om det ikke var kommet på fredag, evt. i verste fall på mandag - så skulle de sende meg et nytt, med ny innsendingsfrist. Må innrømme at jeg blir litt stressa, mye fordi jeg ikke utstår denne evinnelige ventinga! Likevel føles det deilig at troen på at dette vil ordne seg for meg, blir sterkere og sterkere.

Posted by Shamini on March 28, 2007 – 9:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hyggelig! Grin Slike venner er gull verdt (jada, stating the obvious as usual).

  Du kan få en Ørjanklem og, selv om den ikke er like god Wink

 2. Stating the obvious indeed – men det er jo helt sant! Jeg mener, jeg har bodd her i snart 7 år nå – og hvor mange har jeg tatt på besøk av de gamle skolevennene mine? Jo.. ene bestekompisen min, dama og datteren deres har vært her én gang – de bor i Hammerfest, så de er på en måte unnskyld for avstanden. Og så har Jeik og Malin vært her et par ganger. Ellers har Ivar vært innom et par ganger, men han har jeg igrunn bare fått kontakt med etter skoletiden – ellers, ikke en sjel. Hva sier egentlig det om folk? Om vennskap? Om alt?

  *klemme tilbake* – en klem er alltid verdsatt hos meg. Wink

 3. Huff… Jada… Jeg skulle vært der for omtrent sånn 7 år siden Thinking Fy på meg og alle andre – FAKTISK!!!!

  Men så kos at de kom innom da! Har ikke sett Jeirik på aldri så lenge!! Jeg klarer ikke dra hjem nå, blit stresset bare med tanken. Men en dag, om ikke så alt for lenge, så skal jeg komme! Og når noen gidder kjøre meg, så skal jeg komme innom!! Nå har jeg ikke noen Arild og henge i ræva på Wink

  *masse gode klemmer*

 4. Du skulle vel egentlig det ja, og kanskje noen ganger etter det også – men du har nå ikke det da, ikke engang når du var ei helg på Røtnes. Razz Og bare så du vet, så syns jeg det er dårlig å bruke Arild som unnskyldning for at du ikke har vært her enda! Wink

  Jeg tror ikke Jeik og Malin hadde planer om å bli hjemme spesielt lenge, men jeg vet de skulle til Bodø på.. torsdag som var. De snakka om at de kanskje skulle på fest på Vertshuset ikveld, men jeg vet ikke om de bestemte seg for å bli til søndag. Malin hadde lyst, Jeik var mer tvilende.

  Og om du ikke forter deg litt snart, så kan det hende du må besøke meg i Trondheim istedet for her hjemme. Jeg satser iallfall på at det går min vei – og nå er søknaden ferdig utfylt, venter bare på den siste attesten! Grin

  *klemme leeeeeeeeeeenge*


Leave a comment

No trackbacks yet.