dysfunksjonell.no
26Mar/070

“Omslagsarket ditt er sendt”

Nå har jeg logga inn på SO hver dag i sikkert to uker, for å sjekke om de hadde sendt omslagsarket til meg - men ingenting hadde skjedd. Idag fikk jeg meg en kjempeoverraskelse, jeg kunne nemlig lese at omslagsark er på vei til meg, og ettersom det var sendt den 19. mars, så kommer det helt sikkert idag! Nå har jeg frist til 4. april med å sende det til NTNU, og nå begynner nervene å sette inn gitt. Om ikke altfor lenge får jeg beskjeden: blir jeg NTNU-student fra høsten 2007, eller blir jeg ikke? Kan jeg bruke sommeren 2007 til å pakke, og flytte til et nytt sted, og skape meg et nytt liv, eller kan jeg ikke?

Kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg, og ikke minst at jeg tror på at dette ordner seg. For første gang på veldig, veldig lenge så tror jeg! Grin Og forresten, så er det hele 12,5 grader ute i skrivende stund, med isblå himmel og skinnende sol - kan dagen bli bedre? Wink

Jeg glemte forresten å nevne at "Luthiriel" (Troll Warrior @ Emerald Dream) omsider nådde lvl 40 inatt! Endelig kan jeg kjøpe meg mount, og dagene med endeløs maraton for å komme fra A til B er omsider over. Hurrah!

Posted by Shamini on March 26, 2007 – 2:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Blanke ark med fargestifter til!
  Jeg har tro på deg vennen, og så utrolig deilig det er når man faktisk føler at man kommer en vei her i livet, ikke bare står på stedet hvil.

 2. Takk Heidi! Ja, det er en utrolig deilig følelse. Det skumle er jo bare det at jeg vet at nedturen blir stor, om det faktisk ikke går i boks. Uansett har jeg en god, god følelse, så vi får vel bare vente og se? Smile *kjempeklem*

 3. .. kom ikke noe omslagsark i posten idag. Frown

 4. Da kommer det HELT SIKKERT i morgen XD
  Og da har du jo noe å se fram til.
  Hvis ikke kommer det i overimorgen, and so on, og hvis ikke du har fått det på mandag er det på tide å ringe SO og være bitchete Wink

 5. Visst husker jeg deg! Jeg har skummelt god hukommelse når det gjelder folk jeg treffer. Wink
  Hva har du søkt på NTNU? Lykke til! Grin

 6. Renate:
  Iiiih! Så koselig å se deg her! Det må jo være …100 år siden vi snakket sammen sist, minst? Går det bra med deg? Grin Jo, nå skal du høre.. jeg har søkt “Språk og Litteratur” på NTNU, og håper av hele mitt hjerte at jeg blir å finne i Trondheim i løpet av sommeren. Såvidt denne felles fuglen vår kunne fortelle, så kommer vi ikke til å bli boende så veldig langt fra hverandre heller. Smile Takk, takk! Grin *klemme*


Leave a comment

No trackbacks yet.