dysfunksjonell.no
25Mar/070

Endelig Sommertid

Søndag. Jeg tror det er den ukedagen jeg liker minst etter mandag, for.. ja, da er det jo nesten mandag, og helga er over. Ikke at det spiller noen stor rolle for min del, for ukedagene mine går rimelig i ett med helgene - i og med at jeg ikke gjør så veldig mye annet for tiden enn å studere én dag i uka, og vente de resterende seks. Selv om det er ..søndag, så har jeg faktisk noen få, men utvalgte, og positive ting å si;

 • Det var sol da jeg våknet, klokka 07:45 idag tidlig
 • Lars kommer på besøk i påska!
 • Vi er endelig over på sommertid, som betyr at vi har en time mer med lys

Utover det faktum at det er søndag idag, så har jeg fått boka som Heidi anbefalte meg, og den ser meget bra ut! Selv om jeg ikke liker rosa spesielt godt, så er den liten, søt og tiltalende med sin lyserosa farge, og søte karikatur på forsiden. Selvsagt refererte jeg til innholdet, og ikke utseendet, når jeg nettopp omtalte den som "meget bra" - jeg tror denne eksamenen kommer til å gå riktig bra, jeg! Smile

Sometimes what we need, is a new plan..

Posted by Shamini on March 25, 2007 – 2:40 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg er ikke så glad i denne sommertid-greia – man mister tross alt en hel time (som jeg synes er mye fritid; tiden mellom jobb og natt går alt for fort), og man får den ikke igjen før til høsten.
  Ikke merker jeg noen forskjell i hvor lenge sola er oppe heller.

 2. Alt dette rosa snakket fikk meg til å tenke på den forferdelige rosa sangen

 3. Stian:
  Hvordan kan du ikke være glad i sommertida? Jeg elsker sommertida, det er jo det beste med å bo her nord! Lengre dager, mer lys! Heart Kos å se deg her hos meg, forresten. Smile

  André:
  “Alt dette rosa snakket”? Seriøst, boka er rosa, og jeg følte jeg måtte nevne det. Dessuten er den rosa sangen egentlig ganske søt – tror kanskje jeg må legge inn en link til den, sånn bare for å ha gjort det. Wink *klem*

 4. Det beste med å bo her nord er fjellene. Kombinert med snowboard er fjellene knallbra. Jeg foretrekker faktisk vinterstid foran sommertid.
  Ellers er en “inne”-type, og jeg ser derfor ikke denne sola det er så mye prat om. Visste dere at sola en gang kommer til å brenne opp jorda? Vi bør frykte, ikke tilbe. Razz

 5. Om sola skulle finne på å brenne oss opp, så blir det neppe i min tid – og dessuten ender jeg i Helvete uansett. Mmm, varmt og deilig! Wink Sånn med tanke på fjellene, så er jeg nesten litt enig – naturen vår er mektig – men med tanke på hjulene mine, så foretrekker jeg utelukkende å beundre dem på avstand. Og skulle jeg stått snowboard ville jeg drept meg – jeg har spilt nok “SSX Tricky” til å vite det. Wink

 6. Ah! “Hell ain’t a bad place to be” – quote AC/DC Grin

  Snø, snowboards og annet faenskap kan gjerne holde seg nord for polarsirkelen, og i alle fall over 1000m høyde, slik at de som vil kan oppsøke dette fæle uvesenet, og vi andre kan nyte bar mark og varme kvelder. God plan?

 7. God plan! Grin Antar at det blir IRC-treff der nede også? I Helvete altså? Wink

 8. Helvete? neh, jeg blir en pusekatt når jeg dør jeg. Grin

 9. Ah! Jeg blir djevelens høyre hånd, og får noen succubus’er å kose meg med på fritiden. Jadda – planene er klare. Og så klart blir det irc-treff i helvete. Hvem tror du OPPFANT faenskapet? Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.