dysfunksjonell.no
19Mar/070

Eksamensdato!

Posten ble åpenbart ikke hentet hos meg igår, så da jeg fikk den overlevert idag, fant jeg et brev fra Hamsun Videregående. Skeptisk av natur åpnet jeg konvolutten noe nølende, men fant raskt ut at det ikke var verre enn en brev med eksamensdatoen min.

Eksamen vil bli avviklet etter flg. oppsett:
09/05/2007, kl. 09:00 - ved Hamsun Videregående Skole, Hamarøy

Dette betyr at det er 51 dager til jeg skal avlegge muntlig eksamen i Nyere Historie, og dette blir en skjebnesvanger dag - uansett hva utfallet blir. For å være ærlig, så føles det som om at jeg er blitt utfordret i duell - og at fremtiden min avhenger av hvorvidt jeg er kjapp nok på avtrekkeren. Det betyr også at jeg må lese i tiden som kommer! Derfor har jeg besluttet å kutte ned på nettbruken, og heller lese - fornuftig, ja - en stund fremover. Jeg må iallfall sørge for at jeg kan besvare det som er listet opp på arket over læremål, så får jeg heller satse på at resten kommer av seg selv. Det skal godt gjøres at det ikke har klart å klebe seg noe verdens- og norgeshistorie til hjernecellene mine i løpet av de siste 10 årene?

Posted by Shamini on March 19, 2007 – 12:21 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. You go girl! Så skal vi heller piske deg til bøkene om du henger for mye på nett Wink (Eller, siden det er deg, så funker det vel bedre med lovnad om belønning enn truing med pisk tenker jeg… skal vi se… JELLY BEANS! De har fått Deli DeLuca i Bergen

 2. Takk Ørjan – det trengs garantert. Nå skal jeg spise litt, ta meg en kopp te, og så skal jeg ta historieboka fatt – lese et par kapittel iallfall. Du har rett i at Jelly Beans frister mer enn pisk! Grin *hopper opp og ned*

 3. Det finnes en snerten liten bok som heter “Å lykkes med nyere historie” av Ellen Ugland… Den er virkelig verd å ta en titt i! Skaff den på biblioteket eller kjøp i butikken. Den tar for seg alt du _må_ vite, men lite av det overflødige. Jeg leste stort sett bare den og halte i land en 6’er som privatist. Smile
  Finnes også for andre fag hvis du skal opp i mer…

 4. Jeg tror jeg elsker deg, Heidi – og jeg skal skaffe boken umiddelbart! Det er jo det som tar gnisten fra meg, at det er så uendelig mye å lese, og at jeg ikke vet hvordan jeg peller ut det essensielle. Forresten, er den “tilpasset” Reform 94?

  Jeg spanderer herved en øl på deg neste gang du er i Trondheim! Wink *smask*

 5. Jepp jepp… Jeg kjørte gjennom tolv eksamener som privatist i 2002, hvor jeg brukte “å lykkes med…”-serien i flere av dem. Funka som jern! Det skader nok ikke å lese litt mer ved siden av, men kan du sånn ca det som står i dem skal du være garantert å bestå.

 6. LYKKE TIIIIL! Les masse, kos deg med å kjenne igjen masse av det du leser! og å SKJØNNE DET! For jeg fatta ikke faen av Nyere Historie da jeg hadde faget “fur real”!

  *fnis*

  Muttern ringte forøvrig i går og sa de hadde fått reservert et hotell like vel Gardermoen, med alt i en etasje, visstnok Grin De kikker fremdeles på andre steder, men jeg håper nesten det blir der (L) Smile

 7. Heidi:
  Tusen, tusen takk – jeg er evig takknemlig! Regner med at jeg har den i posten imorra, så da er det bare å hive seg rundt og leeeeese. Jeg klarte karre til meg en 5’er som angivelig var sterk i Samfunnslære, uten å gjøre en dritt – så jeg håper jo at jeg skal få med meg såpass at jeg overlever. Eksamen er jo muntlig i tillegg, så jeg har en fordel der!

  Cecilie:
  Takk søs! Jeg skjønner stoffet, og jeg ser jo at jeg har endel at stoffet lagra i skallen fra før av, men problemet er jo at det interesserer meg midt i.. der sola ikke skinner, vet du! Det skal nok gå bra, for jeg skal til Trondheim – jeg har jo praktisk talt flyttet allerede.

  Hotell like ved Gardermoen? Olavsgaard? Isåfall er det dritlekkert! Gleder meg som en unge.. åååh.. tenk om det kunne bli sommer? Grin Heart

 8. Masse lykke til, Shamini, dette går så bra. Mye bedre å gjøre sånt når man er mer vis, vettu. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.