dysfunksjonell.no
16Mar/070

Hva er nytt under solen?

Det er nesten så jeg skammer meg litt, for nå er det gått nesten en uke siden jeg skrev noe sist. Grunnen til det er rett og slett at det har skjedd ting som jeg ikke har følt for å dele med omverdenen, selv om dette skal forestille ei dagbok - det verste har nå passert, så da kan jeg vel begynne å vise mitt blideLes: frustrerte åsyn her igjen. Har tenkt på å endre URLen min til blog.shamini.no, men det innebærer så mange endringer, at det vet jeg rett og slett ikke om jeg gidder. Razz

Easy WinnerMamma har gått til anskaffelse av hund! En liten sak på fire usannsynlig korte føtter, som av meg har fått tilnavnet "Pølsa" av åpenbare grunner. Hans fulle navn er Galaxie Dobe's Easy Winner, men det sier seg jo selv at det er klin umulig å bruke til daglig. Rasemessig er han dvergdachs, og han er egentlig ganske søt - ikke at jeg er spesielt glad i hunder, men han er sjarmerende. Ja, det er når han ikke prøver å overfalle meg, og slikke meg i ansiktet. Utrolig nok klarer denne lille saken helt glatt å overfalle en stakkar. Som sagt tilhører han mamma da, men ettersom foreldrene mine "bor" hos meg, så er han jo mye her òg - noe kattene mine ikke setter altfor stor pris på. Heldigvis er han såpass liten at det holder for dem å klatre tre trinn opp i trappa, før han blir stående i bunn og se forvirra ut - stakkar liten, skjønner ikke hvorfor ikke kattene vil leke med ham!

Jeg hadde en sånn visjon om at jeg skulle anskaffe meg en Kleinspitz selv, men jeg tror jeg må slå fra meg den tanken. Ikke fordi jeg ikke har usannsynlig lyst på en, men fordi jeg må begynne å tenke på hva som faktisk er fornuftig. Neida, jeg er ikke syk.. Razz Poenget er at det er "vondt" nok å tenke tanken på å kanskje måtte kvitte seg med alle chinchillaene, som har vært en stor del av livet mitt de siste 6,5 årene - vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom all dritten, om jeg ikke hadde hatt muligheten til å sette meg på chinchillarommet, og begrave ansiktet i en supermyk chinchillapels. Jeg er oppvokst med dyr, og elsker dem - tanken på å ikke ha dyr rundt meg er nesten utenkelig, og jeg husker jeg sa at det aldri skulle skje igjen, etter at jeg hadde vært sammen med en allergisk gutt.. men nå ser det jammen ut som om at det er iferd med å skje igjen. Forskjellen denne gangen, er at det er mitt valg. Mitt valg, fordi jeg skal til Trondheim - koste hva det koste vil. Akkurat nå føler jeg igrunn at tiden er inne for å tenke på, og konsentrere meg om meg selv -og så får jeg heller tenke på å anskaffe meg dyr igjen, når forholdene ligger til rette for det. Det er iallfall ingen vits i å gjøre tingene vanskeligere enn de må være..

Glemte forresten å nevne at jeg har fjernet linkene fra menyen til høyre, og lagt dem på egen side istedet. Dere har sikkert oppdaget dette for lenge siden, men det spiller ingen rolle, jeg velger å opplyse om det likevel. Wink

Ellers er det intet nytt under solen! ..iallfall ikke akkurat nå, akkurat her.

Posted by Shamini on March 16, 2007 – 6:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Du kan vel ta med deg en eller to chinchillaer vel?

 2. Koselig å se deg her, Heidi! Om jeg kan ta med en eller to kommer helt an på hvorvidt det er tillatt å ha dyr der eller ikke, føler ikke at jeg er helt i posisjon til å stille betingelser ved leiligheten – og uansett, hvordan velger man ut to av mer enn 60 stykker? Frown

 3. Aaaaw, jeg vet hvordan det føles å savne dyr… jeg savner noe skikkelig å kose med jeg også – “utekanin” er liksom ikke det mest givende i verden… Wink

  Men godt å se du er i live, søs Grin

  *suss*

 4. Jeg skjønner problemet, de er jo så ufattelig fine hele bunten!
  Jeg fant deg via noen andre her ute i bloggerverden, men nå linker jeg til deg fra min, og da havner du automagisk i gruppa med folk jeg besøker så godt som daglig Smile

  Ha en fin helg videre snuppa!

 5. Cecilie:
  Urk.. jeg er alltid i live, det hender bare at jeg går litt under jorden-ish. Igår hadde jeg meg en date med Ron Bacardi, det hjalp betraktelig på det meste – foruten formen. Razz

  Heidi:
  Takk, vennen! Linker til deg også, så du får heller si fra om du ikke vil at jeg skal. Smile Dessverre skriver jeg ikke hver dag, det går veldig i perioder det der. Spesielt nå som jeg sliter med et oppkom av diverse bagateller som plager meg fra sans og samling.

  Violent Dream:
  Oh! Jeg er nødt til å ta fra meg selv nettilgangen for en tid fremover, for jeg hadde åpenbart et brev fra Hamsun Videregående Skole liggende i postkassen, med beskjed om muntlig eksamen kl. 09:00, 9. mai, 2007. Hurrah! Jau, og ettersom bestått på denne eksamen er inngangsbilletten min til Nidaros Rike, så får jeg bare ta kontrollen – og lese intensivt fremover. I’ll get back to your tag, OK? Smile

  Ha en super søndag, jenter! Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.