dysfunksjonell.no
9Mar/070

Volkswagen Caravelle

Først av alt, så vil jeg referere til et tidligere innlegg: "Trygdekontoret - hjelp eller helvete" som jeg skrev da jeg hobby-blogget på MSN-spacet mitt. Nå har det nemlig begynt å skje noe i bilsaken min, selv om det bare tok.. 11 måneder! Hurrah. Igår var jeg altså i møte med saksbehandler på Hjelpemiddelsentralen, om å få byttet min 11 år gamle Volkswagen (med produksjonsfeil). Jeg skal ikke begynne å fortelle om hvor mye problemer vi har hatt med den bilen, og hvor mye den har kostet oss (("oss" fordi jeg ikke har hatt råd til å betale selv, og har måttet ty til foreldrene mine)) i løpet av denne tiden. Som om ikke det var nok, så skal den opprinnelig inn på EU-kontroll nå i april, men det får heller være - og så får de avskilte den om de ønsker det. Jeg ser iallfall ingen mening i å betale 30.000,- for å få vraket godkjent for et år til, når jeg har en flunkende ny bil i vente. Ja, for det ble nemlig utfallet av møtet - jeg får ny bil, i løpet av 3-4 måneder! Personlig ville jeg helst hatt en mindre bil, mer som en personbil, men det er ikke en opsjon - og når man må velge mellom Mercedes Vito og Volkswagen Caravelle, så er ikke valget spesielt vanskelig. Åh, ja - og min skal være sølvgrå!

Sånn rent bortsett fra det, så skjer det igrunn fint lite - iallfall fint lite som jeg kan skrive om. Razz Brukte ikke et rødt øre i Bodø, var bare interessert i å få unnagjort møtet, og kommet meg hjem igjen - hater disse uendelig lange kjøreturene, og nakken min blir jo helt vrak etterpå. Tja, venter fortsatt på omslagsarket fra SO, og holder på å gå fra vettet.. og om ikke altfor lenge skal jeg sette meg ned og lese Nyere Historie.

Gratulerer med 14-års dagen, Aleksander!
Heart

Foto: © Volkswagen

Posted by Shamini on March 9, 2007 – 4:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Oi! Er han sååå stor?!?
  I alle dager..

  Kjempeglad i deg Smile Nå er det på tide å finne puta eller…?

 2. Sussa:
  haha, jeg må innrømme at jeg ikke skjønte hva du mente med “er han sååå stor!?”.. hihi, trodde du snakka om bilen! Men ja, han er det – snakka med ham i telefon, og han er blitt skikkelig mørk i stemmen! Veslegutten som satt på bordet og holdt på å le seg ihjel av oss… Det var tider.

  Kjempeglad i deg også! Heart

 3. Grattis Smile

  Er det bilting som du får med deg når du flytter, eller?

 4. Takk! Det var liksom på høy tid da. Ja, det er sånn Rikstrygdeverk-greie, så den kan jeg bruke hvor jeg vil. Smile Noe som var litt av grunnen til at jeg ville ha en mindre bil..

 5. BIIIIL!
  Ser at det er en liten bug i themet mitt som gjør at det ikke vises klokkeslett på kommentarene. Ta kontakt med meg når du kommer på nett så sender jeg deg riktig kode Grin

 6. Takk André, du lever opp til heltestatusen din! Wink Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.