dysfunksjonell.no
3Mar/070

Hæppi Skvætt, Idril!

Idag skal min kjæreste Idril få et helt innlegg bare for seg selv. Hun har nemlig bursdag idag, og fortjener en liten oppmerksomhet. Gratulerer så mye med dagen, søs - jeg håper du får en super dag! Husk at jeg er her for deg, uansett når du måtte trenge noen, og uansett hva det gjelder. Håper formen er bedre idag, og at alt ordner seg. Gleder meg kjempemasse til å se deg igjen! Husk at du må ta ungen under armen, og besøke meg masse når jeg kommer meg til Trondheim! Wink

Gratulerer med 16x2-års dagen, Idril!
HeartHeartHeart

Posted by Shamini on March 3, 2007 – 2:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Takker og bukker Smile

    Formen ble meget bedre utover dagen, og du hadde helt rett.

    Mejj glad for å være hjemme.

    Tusen takk for at du fins, og JA, vi kommer på besøk når du blir trønder Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.