dysfunksjonell.no
1Mar/070

Ukens bilde: “Til Licota”

Idag gikk søknadsfristen for skole ut, og jeg er fortsatt like lite tålmodig! Grin Mon tro om det tar mange dager før jeg får omslagsarket, sånn at jeg kan sende inn de resterende papirene? Gah, akkurat nå skulle jeg ønske man kunne skru tiden frem - og for en gangs skyld ikke tilbake - for jeg fatter ikke hvordan jeg skal kunne vente på svar fra NTNU.

For Licota

"Til Licota"

Posted by Shamini on March 1, 2007 – 10:54 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Aaww! Grin Jeg blir glad og varm langt inn i hjerterota pus. Det er så fint gjort av deg. Beklager at jeg ikke helt fikk sagt det ordentlig i går, men du skjønner kanskje hvorfor. Uansett, jeg setter umåtelig pris på den lille oppmerksomheten!*være forelsket i*

  2. Den der var da ekstraordniært kul da Grin *digge*


Leave a comment

No trackbacks yet.