dysfunksjonell.no
28Feb/070

Gravatar 2.0

Siden jeg er så usannsynlig lett påvirkelig, så har jeg omsider fått lagt inn Globally Recognized Avatars, jeg også. Selvsagt ikke helt uten hjelp fra min store helt André, men jeg fikk den nå på plass til slutt. Da er det igrunn bare å oppfordre dere til å legge inn en Gravatar, sånn at dagboka mi blir enda finere enn den allerede er. OK? Takk! Wink

Følg linken: http://site.gravatar.com/signup - registrer deg, og last opp bildet du vil skal vise ved siden av kommentarene dine!

Posted by Shamini on February 28, 2007 – 2:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *teste*

  Tar det lang tid før bildet kommer opp, forresten?

 2. Når du har lagt inn bildet ditt, så skal det jo komme opp med en gang. Det gjorde iallfall det hos meg. Det skal dog sies at det virker som om at de hadde noen problemer med Firefox, så dersom det ikke funker, prøv IE istedet. Wink Forresten så må du huske på å assosiere gravataren du lager, med mailadressen du har registrert – jeg glemte iallfall det, og forsto ikke hvorfor ikke bildet ville vise. Razz

 3. Tror du roter litt. Jeg opplevde problemer med IE (problemer som i at ingen ting fungerte) mens FireFox funket smertefritt.

 4. Jeg hadde problemer med Firefox, og måtte ty til IE – kan hende det var et sånt forbipasserende problem som de jobbet med å fikse? Jeg roter forøvrig aldri! Vel.. nesten aldri. Wink

 5. Lurer på om jeg fikk dette til Smile

 6. Hjalp ikke André deg å lage en gravatar da? Du hadde jo iallfall en i bloggen hans, og den skal da automatisk vise her også – og i alle andre blogger som støtter Gravatar. Smile

 7. Ser du har tatt kritikken og byttet tittelen til Gravatar 2.0 Razz

 8. hihi, det er klart det. Men fiksa du ikke gravatar til mIRCimus da? Om jeg nå bare får fiksa disse transparente ikonene, så blir dette så bra så – gadd ikke ta med flagg, siden alle som kommenterer hos meg er norske likevel. Razz

 9. Aw… sånn, da?

 10. Nå har iallfall mIRCimus fått gravataren sin på plass! *klappe i henda* Nå gjenstår det bare at dere andre også får det til, så blir dagboka mi så fin atte. Ja, og så må jeg få fiksa disse teite ikke-transparente ikonene… Razz

  *kose Siri*

 11. Gravatar ja. Jeg sjekker her også.

 12. Jeg prøver en gang til. Så får det være nok. Jeg tror jeg hater gravatar.

 13. Så flinke dere er, nå har jo nesten alle fått til gravatarene sine! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.