dysfunksjonell.no
27Feb/070

IPLOS

Ikveld gikk det en utrolig spennende dokumentar på TV2 ved navn "Jakten på Sylvia B."klikk på linken for å lese artikkelen på TV2s egne websider. Denne dokumentaren var lagd av søskenparet Mari og Aksel Storstein - hvor Mari er funksjonshemmet, akkurat som meg. Jeg har tidligere skrevet om dette IPLOS-registeret, og hva jeg selv mener om dette - og de av dere som enda ikke har skrevet dere på oppropet, må gjerne gjøre det nå. Kan ikke si annet enn at jeg beundrer Mari, og pågangsmotet hennes. Vi vet vel begge to hva det vil si å kjempe, både for rettigheter og mot "overgrep" fra det offentlige - og det krever både styrke og mot å ikke gi opp. Selv skal jeg ta en telefon i en av de nærmeste dagene, og finne ut om også JEG er oppført med diskriminerende og nedverdigende tallverdier i dette mye omstridte IPLOS.

Edit, kl. 15:55:
Etter en kjapp telefon til Steigen kommune, så fikk jeg vite at siden jeg ikke har noen tjenester fra kommunen lenger. Dermed er jeg ikke IPLOS-registrert. Dama lurte dog på om jeg hadde lyst å registrere meg, men jeg takket høflig nei til tilbudet. Det var også rimelig tydelig at de har blitt nedringt, eller forventet å bli det, for det var ikke måte på hvor mye stress det ble i andre enden, da jeg nevnte "IPLOS".

Posted by Shamini on February 27, 2007 – 12:15 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg så den samme dokumentaren og ble både opprørt, forbannet, lei meg i tillegg til å kjenne på positive følelser som beundring.

  Selvfølgelig skal jeg skrive under på dette oppropet. Med en eneste gang!

 2. *undertegne*

  sånn.

  Velkommen tilbake på nett, snuppa

 3. Sissel:
  Ja, det skjønner jeg – det er jo helt forkastelig. Dog, det skal endel vilje og guts til for å “reise seg”, og kjempe imot slikt – og det skal Mari ha all honnør for.

  Hjertelig takk for signaturen! Smile

  Cecilie:
  Takk vennen, du trodde vel ikke at jeg ikke kom tilbake? Om sant skal sies, så hadde jeg mest lyst til å bli igjen i Trondheim, men.. snart, snart.

  Takk for signaturen din, søs. Heart

 4. Forkastelig og syke greier, det IPLOS. Jeg blir kvalm. Frown

 5. Og PS – jeg signerte jeg også. Selvklart. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.