dysfunksjonell.no
22Feb/070

Trondheim!

Da reiser jeg til Trondheim!
Tilbake på mandag. Grin

Posted by Shamini on February 22, 2007 – 9:47 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Have phun, darling! Kose deg massemasse! Grin

  2. Aaaaaaaaaaaaaaw! *misunne*

    Vi vil savne deg, snuppa Wink

  3. *savne* XD

    Du skulle hatt sånn sms-oppdatering på bloggen XD

  4. Dere er nå søte da, takk alle sammen – og nå er jeg tilbake, så nå trenger dere ikke savne dere syke etter meg lenger. SMS-oppdatering har jeg tenkt på, men ettersom jeg suger på å tekste (med mindre de skal til en viss Øyvind), så.. jeg tror det utgår. Uansett! Jeg kommer sterkere tilbake imorra med oppdateringer om Trondheimsturen. Kan røpe at jeg selv er sånn halvveis i “ekstase”. Wink

  5. pft – jeg har da en MENGDE tekstmld jeg Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.