dysfunksjonell.no
20Feb/070

Carpe Diem!

På tide med en ørliten oppdatering på "Prosjekt Trondheim" nå. Jeg ble nemlig vekka av en nærmere ekstatisk mamma idag, som kunne fortelle meg at de hadde ringt fra Kvinneuniversitetet Nord, for å fortelle meg at jeg får gå opp i muntlig eksamen i Nyere Historie til våren! Jeg var jo i kontakt med den gamle skolen min her i midten av januar, for å spørre om muligheten til å gå opp som privatist i det idiotiske faget - men siden jeg var tre dager over oppmeldingsfristen, så fikk jeg ikke en ny sjanse før til høsten. Dermed slo jeg hele greia fra meg, tenkte: "Til helvete med historien", og bestemte meg for å søke opptak på grunnlag av realkompetansen istedet. Kan hende det er dumt av meg, men nå begynner jeg faktisk å tro på at dette kanskje ordner seg, og humøret er på topp! Smile Dét jeg imidlertid ikke helt forsto, var det at jeg ikke får gå opp etter den nye reformen, og lurer litt på hvordan jeg skal klare å finne gamle bøker. Jaja, samma det - så lenge jeg består eksamen, så er jeg lykkelig - og det gjør jeg selvsagt med denne motivasjonen. Dette er sjansen min, det finnes ikke lenger noen tvil om det - og jeg setter absolutt alt inn på å gripe den. Jeg fikk vite at dersom (når) jeg har fått generell studiekompetanse, så trenger jeg ikke gjøre noe mer for at opptaket skal endres automatisk - men det kunne hende at jeg fikk avslag på tidlig opptak. Så jeg måtte kontakte opptakskontoret for å spørre om jeg evt. kunne søke - sånn ved siden av - om å få tidlig opptak likevel, ettersom det er mye som må tilrettelegges før et sånt flytte-stunt. Tilbakemeldingen var god, så jeg håper det lar seg ordne. Smile

I tillegg har jeg jo denne avtalen med NTNU på fredag, som jeg gleder meg sanseløst til! Grin Om jeg er riktig heldig, så får jeg kanskje sett på en av de aktuelle leiligheten også, med det samme jeg er i Trondheim. Nevnte jeg at jeg gleder meg? Wink Bare to usle dager igjen nå, og jeg - verdens mest tålmooodige menneske - venter, og venter.

Posted by Shamini on February 20, 2007 – 10:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *kaste over en tidsmaskin til Shammi*

  Sounds good dette her da!

  (Og når det gjelder dette med nye og gamle reformer og faenskap, så er det vel pga. at poengreglene er helt forskjellige for de forskjellige reformene, så for at alt skal stemme, så må du følge den reformen du allerede har lidd under (alt ifølge en av mine venninner, som faktisk HAR forsøkt å gå på skole under begge reformene Big Smile

 2. Hehe, takk for tidsmaskinen – much appreciated. Ja, ikke sant det høres bra ut? Burde passe meg for å begynne å glede meg egentlig, men jeg gjør – kan det være at dette faktisk skal gå min vei? Hadde vært så sinnssykt bra!

  Jaja, jeg fikk iallfall en lapp (sammen med skjema og giro) som sa at jeg kunne hente bøker på skolen, så da driter jeg igrunn i hvilken reform det er. Wink

  Sham får eksamen.
  Sham skal bestå.
  Sham er lykkelig, med generell studiekompetanse!

 3. Jeg elsker deg ! XD

  *susse*

  Historie er jo dessuten ganske gøy når man endelig er voksen nok til å skjønne det Wink

 4. Jeg fikk bøkene levert idag da, og det var ikke mindre enn tre stykker.. *gnurf* Jaja, formålet helliger.. whatever, jeg suger på sånne uttrykk. Det går nok bra, det kunne vært verre – jeg mener, det kunne vært skriftlig eksamen!

  Elsker deg også, søs! *susse*


Leave a comment

No trackbacks yet.