dysfunksjonell.no
18Feb/070

Ukens bilde: “Bewitched”

Dette er tredje gangen idag jeg begynner å skrive på et innlegg, uten å komme noen vei. Om fire dager er jeg i Trondheim, og sommerfuglene har begynt å melde seg. Hvorfor? Tja.. Si det. Blush Har hatt tusen ting å skrive om de siste dagene, men jeg klarer ikke sette ord på tankene mine. Forvirrende, og veldig irriterende. Så, Trondheim. Ja, jeg gleder meg, jeg. Må si jeg hadde ei interessant natt inatt - sov ikke allverden, hvilket var min egen feil, men jeg våknet med godt humør!

I hope you don't mind, I hope you don't mind
That I've put down in words
How wonderful life is
While you're in the world

Elton John

Inspirasjonen min har begynt å vende sånn smått tilbake, og jeg har lagd det jeg mener er mitt beste 3D-bilde hittil. Har postet det på Renderosity som vanlig, men jeg kan ikke si at jeg er imponert over tilbakemeldingene. Kanskje jeg bare valgte et dumt tidspunkt å poste det på, eller kanskje jeg rett og slett ikke har samme smak som "tilhengerne" mine? Har tusen idéer i hodet, men når jeg setter igang.. så stopper det på mystisk vis opp igjen - akkurat som når jeg prøver å skrive dagbok. Uansett, "Bewitched" ble bra! Jeg sier det igjen, Photoshop er genialt.

Bewitched

"Bewitched"

Posted by Shamini on February 18, 2007 – 8:46 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Pene sommerfugeldama


Leave a comment

No trackbacks yet.