dysfunksjonell.no
15Feb/070

Dagens ord: HEIT! SEXY! PULE!

Siden det er så mye snakk om gutter, og nå tenker jeg spesielt på innlegget jeg hadde om Idrils store lidenskap Gackt, bestemte jeg meg for å offentliggjøre (og dermed putte meg selv i gapestokken - so to speak (japp, den kunne tolkes på mange måter, gitt)) MIN personlige lille "disse-vil-jeg-gjerne-ha-ei-natt-med-anytime-anywhere"-liste - eller som Idril så passende selv sa: "Han vil jeg pule!". Wink Som dere ser er det ikke de androgyne asiatiske guttene som får hjertet mitt til å banke litt fortere, men heller de litt mer barske og røffe typene.

Paul William Walker
Jared Padalecki
Chad Michael Murray
Mark Wahlberg
Matt Czuchry

Foto: © IMDB & WireImage

Posted by Shamini on February 15, 2007 – 10:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det er bare én mann jeg ville hoppet til sengs med ubetinget, og det må være Jude Law. Forutsatt at han så ut sånn som han gjorde i A.I. Og forutsatt at … eh … jeg var singel.
  Jeg tror det betyr at jeg egentlig er veldig fornøyd med det jeg allerede har.

 2. Når skal verden innse at Paul Walker har verdens kjedeligste oppsyn?

 3. Siri:
  Jeg tenkte egentlig å legge Jude Law til på lista mi, men så fant jeg ut at jeg bare liker ham i én film.. og det er “The Talented Mr. Ripley”, så det utgikk. Hadde noen av disse vært tilgjengelige, så hadde det ikke vært så damn ille å være singel.

  Iversen:
  Når skal du innse at jeg er jente, og at du er gutt? Wink Paul er ikke kjedelig, han er.. RAWR! (trenger jeg si mer? nei? trodde ikke det)

  Violent Dream:
  SkyldpåIdrilalterhennesfeil! Wink

 4. Ben Affleck! Rawr!

 5. Hm, nei – absolutt ikke Ben Affleck. ALDRI Ben Affleck. Sick

 6. LOL! Way to go grrrl!

  Og vet du hva?
  Jeg har faktisk spilt basket med en av gutta dine Wink *fnis*

  Og ja, ViloentDream, skyld på meg! Grin

 7. HvemhvemhvemHVEM har du spilt basket med? *skule stygt på*

 8. Mark W. – men jeg vil ikke pule ham altså. Det har Gackt enevelde. Wink

 9. Ååååh, og så har jeg fått meg galleri, med MANGE flere Gacktbilder. Skal vi se… *finne url*
  http://idril.no/gallery funker sikkert Wink

 10. *sukk* Jeg blir så misunnelig.. Men jeg vil ikke ha Gackt, eller Gackt-bilder. Jeg tror jeg fant like.. 2.. bilder i galleriet som var OK. *mumler noe om Trondheim til helga* Wink

 11. Altså… hvorfor var det første jeg tenkte “hva faen gjør Jørn Hoel på lista til Shammi?” – før jeg innså at det slett ikke var ham…

  Hm. Du mangler jo de røffeste røffe karene her da! James Marsters, Thomas Jane (Punisher), Brandon Lee (greit nok, han er dau, men… rå i Crow Wink

 12. JØRN HOEL!? Hvem pokker av gutta mine ligner på Jørn Hoel? Vel, jeg må nesten få lov til å skryte bittelitt av det faktum at Jørn Hoel faktisk har fortalt meg at jeg har de nydeligste øynene han har sett. Grin Thomas Jane klarer jeg meg uten (han er nifst lik Christopher Lambert), men jeg hadde nok ikke sagt nei til ei natt med James Marsters – du har rett i det. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.