dysfunksjonell.no
13Feb/070

Handledemonen hvisker meg i øret..

Idag skriver André om regninger som ramler ned i postkassa, kun avløst av den evige reklamestrømmen som omtrent stenger for muligheten å motta annen post av interessant art - og jeg kan ikke annet enn å si meg enig. André har funnet sin løsning, mens jeg gjør som jeg pleier.. lar meg fascinere av alt det morsomme som ramler ned i postkassen min, hver gang jeg taster inn det 16-sifrede nummeret som glitrer foran på VISA-kortet mitt. Det beste av alt er at det er adressert til meg, og ikke minst at det ikke medfølger noen ekle regninger! Wink

Jeg har nevnt Geir Ove tidligere, men han er altså den eneste kompisen jeg har igjen i kommunen - og det hender han kommer innom på besøk, som jeg setter kjempestor pris på. Filmlidenskapen er noe vi deler i aller høyeste grad, og dermed blir det endel filmprat, og byttelån av ymse DVD-filmer. Jeg er rimelig sikker på at Geir Ove handler mer enn jeg gjør, men jeg har ikke sett samlingen hans enda, så jeg kan ikke si det med sikkerhet - likevel har han stadig med seg bæreposer og ryggsekker med filmer som jeg kan få overta, låne eller kjøpe av ham for en billig penge. Det jeg skulle frem til, var at han på en måte har overbevist meg om at det er OK å handle filmer fra PlayPlay har tidligere sviktet å imponere meg, ettersom de var elendige på emballering, og dermed endte man opp med å få spesial utgaver som var krasja både her og der - og kall meg gjerne sær, men når jeg handler noe så forventer jeg faktisk at jeg ikke skal måtte motta en ødelagt vare., og det endte jo selvsagt i at jeg måtte 'give it a shot'.

Som tidligere fortalt, så gir shoppingdemonen meg en sjuk følelse av å ha det bedre. Humøret stiger betraktelig, og følelsen av å vente på noe, glede seg til det kommer, er meget tilfredsstillende. Man kan glatt bla gjennom dagboka mi, og lese innlegg etter innlegg hvor humøret har vært på bånn, og jeg har 'reparert det' ved å flashe VISA-kortet rundt på forskjellige webshopper. Ligger vel i jente-genene mine, tenker jeg? Kan iallfall skylde på det. Uansett, det stoppet ikke med de fem DVDene fra Play, men eksalerte til et aldri så lite shopping-spree på Platekompaniet inatt. Jeg fikk plutselig for meg at jeg hadde lyst til å spille "Sim City 3000", men jeg kunne ikke finne CDen min - dermed falt den idéen i grus. Deretter fant jeg ut at det ville vært morsomt å spille "Backpacker" igjen, men siden jeg eier det aller første spillet kunne det kanskje være greit å oppgradere til siste versjon istedet. Sa jeg at VISA-kortet mitt er fint? Det er solgult på farge, og så har det et sitat av Knut Hamsun foran. Veldig fint VISA-kort. Til mitt eget forsvar, så så jeg faktisk en ekstra gang på alle prisene, før jeg bestemte meg for at jeg kunne tillate meg en bitteliten utskeielse. Wink

Så, ettersom humøret er stigende skal jeg prøve å la VISA-kortet mitt hvile en stund. Om ikke altfor lenge kommer denne månedens trygd, men med en årsavregning på strømmen på hele 9000,-, er det jo en smule begrensa hvor mange utskeielser jeg kan tillate meg. Dessuten skal Trondheimsturen min betales, eller - billettene er jo betalte, men hotellet og ikke minst byturen(e)! Jaja, det går seg til. Razz Det gjør det alltid.

Posted by Shamini on February 13, 2007 – 2:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Visa er fint. Fiiine visaen. Søte fuglen må mates innimellom vet du.

  … at det var? Kino? Musikk man får kjøpt i den lokale platebutikken? Neh det slutta jeg med da jeg fikk visa-kort. Netthandel, vettu Wink

  Gjett om jeg kjenner meg igjen? Razz

 2. André:
  Jeg har et par av dem fra før, men jeg er en skikkelig sucker for spesial-utgaver. Regner med at jeg setter sammen en DVD-pakke snart, som havner på QXL.no etterhvert. “Erik the Viking” har jeg ikke sett siden jeg var 15 år, eller noe!

  Cecilie:
  Åja, søte fuglen dør uten mat, helt klart! Netthandel er genialt, sånn er det bare – jeg mener, hvor ellers skulle jeg handla? Razz Godt at jeg ikke er den eneste..

 3. VISA er så… praktisk. Eller var det upraktisk jeg skulle frem til…. *klø i pekefingeren* den vil jeg ha, og den, og den, og den og denogdenogdenogden…

  Det er jo VISA-kortet som burde hatt en temperaturføler “beklager, VISA-kortet er overopphetet etter langvarig og eksessiv bruk – vennligst la det hvile minst en måned” eller.no… Grin

  Og du har skiftet design. Helt i det stille, uten noe forvarsel, eller noenting!

 4. Temperaturføler på VISAen var egentlig ikke noen dum idé. Har du tenkt på å ta patent på idéen? Kanskje nedkorte hviletiden litt da, for jeg syns kanskje en måneds karantene var litt heftig.. Wink

  Har ikke skiftet design i det stille, jeg – jeg gikk bare tilbake til det gamle. Jeg ble så forbannet av å knote med den idiotiske sidebaren, for jeg fikk ikke satt den opp som jeg ville, med mindre jeg brukte widgets. Dessuten syns jeg headingen ble fin jeg, selv om folk ikke får med seg at modellen er min. Frown

  Ha en superflott dag, alle sammen!

 5. Jepp. Headingen er flott! Grin

  Minner meg på at jeg må få gjort noe med siden min… (jadda, har vi hørt DEN før???)

  Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.