dysfunksjonell.no
11Feb/070

Gackt m/ “Vanilla”

Min kjæreste Idril korrumperer meg. Jepp, det er akkurat det hun gjør! Frustrerende. Jeg er avhengig av bloggen hennes, og er stadig innom for å se hva som skjer - og ikke minst for å se om hun har skrevet noe om meg. Wink Vel, man kan nesten ikke unngå å få med seg at Idril elsker Gackt, og ettersom hun postet den engelske oversettelsen til en av sangene hans, så har hun jo hatt meg på kroken. Noen som kalte meg "dirty"? Eek! Nå skal det sies at jeg ikke syns Gackt er spesielt sexy selv, men jeg må tilstå at "Vanilla" er catchy! Det verste er egentlig at jeg er nesten helt sikker på at jeg har hørt den før - og hvor skremmende er ikke det?

Elsker deg, Idril minHeart

Can I love you? In this trembling night
Do it just like that... do it more... you are...
At the grind of your hips against mine
You are... my... keeper

Gackt

Posted by Shamini on February 11, 2007 – 12:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *fliiiiiiiire*

  Han er såååååå herlig XD Jeg vil pule den mannen! (L)

 2. Og jeg elsker deg også, seff Wink

 3. Haha. Huff…. disse japanerne altså. Fy skamme for noen eklinger! /ironi GrinGrinGrin

 4. Cecilie:
  Du er så.. nasty! Grin Jeg skjønner seriøst ikke hva du ser i “mannen”, men på en annen side.. er han like kinky som “Vanilla” tilsier, så kunne jeg kanskje pult ham, jeg óg. Jeg sa ikke det, sa jeg vel? Eek! Nyter å ha deg på IRC, babe!

  Ørjan:
  Jeg vet ikke hva det er, jeg – kanskje det at jeg har asiatisk blod i årene selv? Jeg finner iallfall ikke disse japsene det minste tiltrekkende-slash-sexy. Gi meg en lys, blå- eller grønnøyd, sexy gutt – og jeg er solgt. *sukker* Kanskje det blir håp for meg om.. jeg mener, når jeg kommer meg til Trondheim – alle de gode kan da ikke være tatt? Anyway, sangen er jo bare.. deilig. Wink

 5. Hehe – jeg skal ærlig talt innrømme at første bekjentskap med sangen kom gjennom den oversettelsen, jeg tror jeg holder meg til det jeg Grin

  Japser og sånt er egentlig… bare sært. Jeg selv har lite sans for små fnisende japsejenter, så… grønne øyne ja… *drømme*…


Leave a comment

No trackbacks yet.