dysfunksjonell.no
5Feb/070

Hvorfor?

Hvorfor gjør du dette mot meg?
Hvorfor lar jeg deg ødelegge meg?
Hvorfor klarer jeg ikke stoppe tårene?

Hvorfor kan jeg ikke bare si deg at jeg ikke kan være en del av livet ditt?
Hvorfor kan jeg ikke bare si deg at jeg ikke orker se deg mer?
Hvorfor gjør du alt så jævlig vanskelig?

Fordi jeg er glad i deg.

Posted by Shamini on February 5, 2007 – 1:44 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Bare så du vet det Shamini vennen. Så er du en utrolig super jente og jeg veit du vil møte en som en dag gir deg den kjærligheta og respekten du fortjener. *Klem*

 2. Hmm… Det er ikke akkurat lett å gi slipp, selv om fornuften kanskje i noen tilfeller forteller deg at det vil være det beste..
  Men der igjen, er man sikker på det da, at det er det beste…? Kanskje det bare kjennes sånn ut noen ganger?
  Tårer som aldri stopper er vondt – kjempevondt Frown

  Klemmer masse på… Vi må jo få det til en dag, tror du ikke?!
  Glad i deg!!!!

 3. Lisa:
  Vet du “lillesøster”, jeg er glad for at jeg har deg, jeg.

  Susanne:
  Nei, du vet.. det er akkurat det det ikke er. Hodet sier én ting, hjertet sier en annen – hvem skal man lytte til? Tror kanskje det verste er at jeg er så utrolig flink til å lure meg selv. Akkurat nå er det bare én ting som kan stoppe tårene mine, og det valget er et valg jeg ikke har lyst til å ta.

  Jo, en vakker dag finner vi vel prinsene våre? Skjønt, jeg er ikke så sikker lenger – og for hver gang jeg går på en smell, blir sjansen for at jeg ignorerer ham om han dukker opp større, og større. Om så bare for å beskytte meg selv. Er kjempeglad i deg også, Susanne! *kjempeklem*

 4. Jepp, du kommer til å ignorere prinsen når han kommer, og det er ikke sikkert du kommer til å vite at du ignorerer ham engang! Wink

  Men det hjelper ikke, kjærligheten går sine egne veier allikevel. Min kjære ble nemlig ignorert ganske iherdig i et halvt år før det plutselig demra for meg. Wink

 5. Sier det igjen jeg – hva skulle jeg gjort uten dere, jenter? Dere vet alltid hva dere skal si for å lokke frem smilet mitt, eller få meg til å tenke litt lenger fram. Håper dere vet at jeg er glad i dere.. alle sammen, og at jeg setter pris på dere – selv om det hender jeg er i dårlig humør.

  *KLEM til Lisa, Sussa og Jeanette* Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.