dysfunksjonell.no
4Feb/070

Spindelvev

Den siste tiden har jeg drømt mye - mye mer enn jeg har gjort på lenge, iallfall som jeg husker. Brorparten av drømmene har vært om Øyvind, i alle mulige merkelige settings - som feks. i denne ene drømmen hvor vi går sammen gjennom en vegg, og inn i en støvete, gammel labyrint som er full av spindelvev, før vi kommer inn i et stort rom ..tilhørende et slags hemmelig brorskap. Som alle vet, så kommer spindelvev gjerne med edderkopper, og Øyvind reddet meg fra hver eneste en av de fæle beistene. Natta etter drømte jeg nøyaktig samme drømmen, men denne gangen var det Paul Walker - og han dyttet meg oppetter alle veggene, sånn at jeg hadde fullt av ekle, svarte, kravlende edderkopper på meg. Og som om ikke det var nok, så nektet han å børste dem av meg! Sick

Bortsett fra mine nattlige eskapader, så dagdrømmer jeg mye for tiden. Ser for meg et liv i Trondheim, et sosialt liv, et liv som student - og det er fine ting å dagdrømme om. Akkurat nå lurer jeg mest på hva neste steg er, for jeg vet liksom ikke hva jeg skal finne på for å få tiden til å gå. Alle vet at jeg er verdens mest utålmodige person, amongst others, og jeg hater å vente på at ting.. jeg venter på.. skal skje! Morgendagen burde gå med til å ta noen telefoner, og få avklart et par spørsmål jeg har, og så skal jeg i møte med NAV på tirsdag. Det blir litt spennende, for jeg er litt redd for at de kommer til å fortelle meg at de ikke har tenkt å gi meg noen som helst form for støtte, men vi får vel se hva som skjer.

La meg se, hva mer er det som skjer? Jo, jeg skal til Trondheim snart. Reiser hjemmefra torsdag, 22. februar, og tar dagtoget nedover til den o'store byen. Mandag, 26. februar, tar vi dagtoget opp igjen - og jeg er glad for et lite avbrekk i en ellers kjedelig hverdag. Jeg var egentlig litt tvilende til hele turen en stund, men jeg har bestemt meg for å dra, og for å nyte turen - og i tillegg har jeg en avtale med NTNU, om blant annet omvisning! Gleder meg, jeg. Smile

Posted by Shamini on February 4, 2007 – 9:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Yes! Grin Roadtrips (okei, togtrips) er alltid bra! Grin

    Og omvisning på NTNU hørtes jo faktisk mildt interessant ut – kunne faktisk tenkt meg noe slikt selv, selv om jeg ikke egentlig har noen planer om å sette meg på skolebenken flere ganger.

    Søtt å høre at Øyvind går Paul en høy gang Wink Kanskje det ikke var så dumt at julenissen ikke droppet ham av hos deg likevel… GrinGrinGrin

  2. Oj oj oj oj, du skulle bare visst om alle tolkningene av den drømmen som jeg kom på nå XD

    Men jeg tror du klarer å tolke dem best selv Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.