dysfunksjonell.no
2Feb/070

Mitt første salg!

OK, egentlig skulle jeg skrive litt om hvor jævlig ting er om dagen, hvor utrolig 14 år jeg føler meg igjen - og akkurat hvor mye jeg faktisk gir faen.. men så skulle jeg bare sjekke mailen min først, og der ble jeg totalt, og komplett avsporet! Hva ventet på meg? Jo, en mail med følgende tekst:

"This automated message is to let you know a sale has been made."

For å unngå å være like kryptisk som hieroglyfer (eksempelvis) har en tendens til å være, så kan jeg fortelle at det gjelder en av mine 3D-modeller, nærmeste bestemt "Shamini". *klapper henrykt i hendene* Det er ikke snakk om mer enn noen dollar, men det er kult da! Ettersom jeg er rimelig newbie enda, så har "mentoren" min hjulpet meg å klargjøre henne for salg, så egentlig er det jo for det meste hennes fortjeneste - men grunnmodellen er min, meg - og jeg er stolt!

Grin

Posted by Shamini on February 2, 2007 – 12:54 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du SKAL være stolt!
    Gratulerer! Grin

  2. Takk, takk – håper selvsagt det blir mer enn dette ene salget da.. Wink

  3. I’m guessing it will be Wink Modellen er flott, og selv om du ikke var HELT 100% fornøyd med at du ikke kunne klargjøre henne helt selv, så tror jeg nok den uansett vil bli populær – folk vil gjerne ha andre modeller, med litt andre features enn det “alle andre” bruker. Så var det bare å ikke bli FOR populær da… Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.