dysfunksjonell.no
30Jan/070

Endelig tilbake i 2007

Ny oppdatering i strømsaken, for idag - klokka 14:29 - var endelig strømmen tilbake i Steigen: http://www.an.no/nyheter/article2554846.ece - og det beste er at jeg kan (og vil, selvsagt) søke om erstatning, og har krav på ca. 6600 kroner.

Idag har jeg snakket med en av mine tidligere arbeidsgivere, og det virker som om at attest fra ham skal ordne seg. Må bare skaffe korrekt dato fra NAV, ettersom ingen av oss husker nøyaktig når dette faktisk var. Razz Jeg har også snakket med min gamle lærer fra videregående, og han har stilt seg til disposisjon når jeg enn måtte trenge hjelp fra ham. I tillegg har jeg funnet ut at jeg kan få forhåndsvurdering av realkompetanse her i kommunen, og det kan muligens spare meg for litt tid. Kjenner stresset, bare 30 dager igjen å gjøre på før søknadsfristen går ut.

Posted by Shamini on January 30, 2007 – 6:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Gratulerer med tilbakekomst til verden Smile

    *kose*


Leave a comment

No trackbacks yet.