dysfunksjonell.no
27Jan/070

Strømbrudd

Holder på å bli gal - og jeg tuller ikke. Idag er 3. døgnet uten strøm, grunnet et heidundrende uvær som har ødelagt de inngående strømlinjene, og jeg har de to siste dagene sittet på soverommet mitt. Givende? Ikke så mye, nei. Jeg er avhengig av trappeheisen min for å komme meg ned til stue og kjøkken, og med foreldre som er dårlig i ryggen, så kan jeg ikke gjøre allverden annet enn å telle kvisthull i panelet. Ikke at det er så fenomenalt mye å gjøre nede når der ikke er strøm, men det er iallfall deprimerende å sitte på soverommet i fler døgn. Når jeg ikke har noe å finne på, så har jeg god tid til å tenke - og det er ikke en god ting. Jeg er nedfor, og lei meg, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette. Riktignok har jeg positive ting i vente, det virker iallfall sånn, og det er godt å ha noe å klore seg fast til - kommer tilbake med detaljer etterhvert. Jeg aner dog ikke når jeg er tilbake på nett, for det er ingen som vet noe om når de klarer å rette feilene - i skrivende stund har vi fått tildelt 1 time med strøm, og den timen er ferdig om nøyaktig 2 minutter. Hurrah!

Posted by Shamini on January 27, 2007 – 7:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Yay… lenge leve prioriteringer… ikke at de ikke gjør hva de kan, sikkert, men allikevel… jeg trodde de hadde en regel om at man ikke skal være uten strøm i mer enn maks 24t av gangen – men det er mulig det bare er en utopisk ønskedrøm.

    Savner deg på nett, Shammi – regner med at du stiller både våre og dine abstinenser når dimlingene bare får på plass nytt nett – og så klart, innkjøp av dieselgenerator bør kanskje vurderes…. Wink

  2. Jeg er faktisk ikke så sikker på at de gjør hva de kan, i og med at ordføreren går ut i media og sier at “det kan hende det ligger folk som er syke, og ikke har muligheten til å ta kontakt, som kanskje fryser ihjel”. Det tok tre dager før noen engang vurderte å sjekke om jeg hadde det bra, og jeg er til og med i systemene deres! Nå er vi uten strøm for 4. døgnet på rad, og det er usikkert om strømmen kommer tilbake i løpet av morgendagen, da værmeldingen lover oss vindøkning igjen. Barnehager, skoler, butikker osv. er stengte pga. kulda – og tidvis er telefonene ute av drift. I skrivende stund er jeg iskald på fingrene, som skriver som faen for å utnytte de to timene med strøm vi har fått utdelt ikveld.

    Klart jeg kommer sterkere tilbake når strømmen er tilbake – jeg holder på å bli tussete her. Jeg har mengder med ting å konsentrere meg om i tiden fremover, og til dette trenger jeg nettet mitt. Jeg har en eksamen å toppe, skolesøknader å forfatte, diverse attester å innhente, og mengder med mennesker å snakke med om hva som skal skje fremover. Aldri har jeg vært så innstilt på å klare noe som jeg er nå, og i løpet av sommeren skal jeg være på plass i Trondheim.

  3. Lenge leve Norges infrastruktur. Den er jo alltid beregnet å tåle vær og ekstremvær i vårt langstrakte land… /ironi.

    Velvel. Er litt på etterskudd med besvaring og kommentering, og ser jo at du har kommet deg tilbake til 2007 Wink Tenkte bare jeg skulle ta en og en ting her… Vannlekkasje er artig å komme hjem til gitt, dog, langt mer behagelig enn det du har vært gjennom. *kose*


Leave a comment

No trackbacks yet.